2019. május 6., hétfő

Raszter szemüveg

Vízkék - leány raszter-szemüveg , “The girl is angel” felirattal lányoknak ajánljuk, akik arra törekszenek, hogy kinőjék a szemüveget, vagy már kicsinek is nagynak számítanak és a számítógép előtt ülnek és sokat tanulnak. A szemet edzeni kell. A raszter-szemüveg látásjavító eszköz. Ha minimális energiát szánsz rá, és hajlandó vagy pár percet szánni szemed világára, edzed látásodat, egy idő után még az egy-két dioptriás szemüveget is eldobhatod.


Aki a látásjavító raszter szemüveget rendszeresen viseli, valamint a mellékelt színes könyvben leírt gyakorlatokat elvégzi, rövid időn belül jelentősen javítja látásminőségét.

Látásjavító szemüveg , szemtréner - toptermekek. Sokat ülsz számítógép előtt, és gyakran elfárad a szemed? Viselésével javíthatod látóképességed. Segít a szemed természetes módon tornáztatni.


Rövid időn belül javítja a látásminőséged. A hagyományos szemüveglencse helyén – egy sötét, domború műanyagkorongot alkalmaz, amelyben sok kör alakú apró lyuk van. Aki a raszter szemüveget rendszeresen viseli, és segítségével szemtorna-gyakorlatokat végez.

Szemtorna és raszter-szemüveg használatával lassabban romlik a szem, és 1-dioptriás javulás is elérhető. A látásjavító szemüveg segítségével visszafordíthatod a látásod romlását. A rajta keresztül látott kép apró szegmensei a csökkent látásúak számára is élesen fókuszálhatóak! A perforációs szemtréner hatása a következő elveken alapszik: 1. Azt tapasztaltam, hogy a lyukacsos szemtréner perces használata után egy darabig szemüveg nélkül is tudok olvasni.


Tapasztaltam továbbá a szemtréner használat utáni szemizom mozgást is. Szemünk ellazítása ma fontosabb mint valaha ! Ehhez a speciális szemtréninghez ajánlunk Önnek egy a gyakorlatokat tartalmazó könyvet, ajándék raszter szemüveggel. A pontrácsos szemüveg nem igényel egyéni. Az ajándék lencse nélküli pontrácsos szemüveggel azonnal kipróbálhatóak a gyakorlatok. Nem töri meg a fényt, mint a hagyományos szemüvegek, hanem a szem előtti kis lyukak fénytörés nélkül összegyűjtik a fényt és központosítják.


Látásminőség segítő szemtréner szemüveg ! Ezen szemüveg jellemzője, hogy se nem kissebbítik se nem nagyobbítják a képet, és ennek ellenére élesebben látni a képet. Napjainkban egyre gyakoribbak a látási problémák. Leginkább akkor használandó, ha fejfájásban szenved a mindenapos kontaktlencse viselésének köszönhetően, vagy szemüveg használata miatt, és szeretné pihentetni a szemét.


Biztosan te is hallottál már a szemtréner raszter szemüvegről, vagy talán láttál is valakin, csak épp ne.

Szállítási díj ingyene. A Lurdy házban jártam és láttam, kapható a raszter szemüveg. Csak addig, míg a hiszékenyek tábora nem fogy el, kik nem igénylik a szakemberek véleményét.


Valamint, míg a piac nem telítődik, mivel az eszköz körbejár, s kik kudarcot vallottak, továbbadják. Az egyre tökéletesebb és jobb minőségű szemüveg mellett, football nyelven mondva, labdába sem rúghat ez a primitív eszköz. Nem megtöri a fényt, mint a hagyományos szemüvegek, hanem a szem előtti kis lyukak fénytörés nélkül összegyűjtik a fényt és központosítják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések