2017. augusztus 17., csütörtök

Dömös plébánia

Grow your business with Complete CRM. Huge Savings on Fluorescent Tubes. Huge Range - Next Day UK Delivery! Bélát a halálos szerencsétlenség éri. Kirándulási lehetőségek: Rám-szakadék, Dobogó-kő, Pilis stb.


Magyarország és a Kárpát-medence katolikus templomainak miserendjei. A romterület a lankásan emelkedő hegyoldalban, a temető fölött található. Krisztus Király római katolikus plébánia honlapját nyitotta meg. Ezt az oldalt helyi katolikus testvéreink szolgálatára és minden érdeklődő ember tájékoztatására hoztuk létre.


Ezen az internetes oldalon sok olyan információt talál, ami közösségünk életével kapcsolatos. Jelentkezés felolvasásra ünnepi szentmisén. Vasárnapokon és egyéb egyházi ünnepnapokon lehetőséget szeretnénk biztosítani mindenkinek, hogy a szentmise részeként felolvashassa az olvasmányt, a szentleckét vagy a napi evangéliumot.


Heti Híresztelő aktuális száma. A koronavírus járvány miatt sajnos jelenleg nincs nyi. Az Esztergom-Budapesti főehgyázmegye plébániái listázva, keresési lehetőséggel.


Antiochiai Szt Margit társaskáptalan. Az utazás óra percet vesz igénybe. Dömös , Komárom-Esztergom m. Regnum Marianum Nyír rétegébe tartozunk. Mindig is megmaradt ez a kívülállása. Faluról jött, és később, papként is falusi plébánosnak tartotta magát.


Lékai László esztergomi érsek látta meg benne a fantáziát, ő hívta el a. Tápéi római katolikus templom. Belvárosi Református nagytemplom. A Rózsafüzér- plébánia közösségét is bevonta előadásába Nagy Károly: egy körkérdést tett fel a levelezőlista tagjainak, hogy ők hogyan élik meg azt, hogy az Eucharisztia a plébániai közösség szíve. Mióta érteni vélem, tudom, hogy mindennek a közepe, Eucharisztia nélkül minden csak üres időtöltés, általa.


Szent Erzsébet templom. Az átadásra október 22-én órakor kerül sor. A Pilisi Parkerdő a következő helyekről indít vezetett túrát ezen a napon: 1. Miután egy szép bükkfa alatt. Plotted with the plotaroute.


Dobogókőről megközelíthető a piros háromszöggel jelölt. Climbing, hiking, mountaineering. A plébánia hívei körmenetben vonultak az ünnepségre és a menetben részt vett Kuklender Városparancsnok is, a feleségével együtt.


Ugyancsak Glaser János és Heischmann Bertalan építtették -Reissel Jeremiással együtt- a máig is álló Rozália kápolnát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések