2017. augusztus 21., hétfő

Süttői mészkő párkány ár

SÜTTŐI mészkő burkolólap jellemzői: Magyarországról származó, beige színvilágú burkolólap, hírhedt süttői édesvízi kemény mészkőből, a rá jellemző magyar minőséggel és garantált fagyálló jelleggel. Többféle megmunkálással, kereszt-vágott, ‘márványmintás’ süttői mészkőből. Az általunk kitermelt és forgalmazott mészkő : Aminek alapanyaga mészkő , az nálunk megtalálható.


Ha olyasmit szeretne, amit a listában nem talál, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan oldjuk meg a kérését. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag.

Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. A süttői mészkő kimagasló képességeit mi sem példázza jobban, mint hogy ebből az anyagból épültek fel egyik legfelvilágosultabb királyunk, Mátyás palotái is, a kor polgárházainak párkányai és a reneszánsz kertek szinte mesébe illő térelemei, szép példáját adva a reneszánsz korszellem és a több száz millió. Előszeretettel használták lábazati kőként oszlopoknál, ablakpárkányoknál ,. Esterházy Imre érsek a 18.


Legyen az egy faragott kandalló, díszes párkány , ablak és ajtókeret,. Blog a természetes kőburkolatokról. Süttői és a Tardosi bányákat.


Márvány, gránit, mészkő leírások, javaslatok, kő design ötletek,- sok képpel.

Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő , Brazil pala, Ultravékony pala. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.


A mészkő -travertin táblákban érkezik hozzánk, és a kívánt méretre vágjuk fel, így teljesen egyedi igényekhez is tudunk igazodni! Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti mészkő -travertinből egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.


Az árban benne van db oszlop és a lezáró sapka is. Engedje meg, hogy megvalósítsuk álmait és a legszebb kőburkolattal szépítsük otthonát. Jöjjön el hozzánk, várjuk szeretettel solymári telephelyünkön lévő bemutatótermünkben, ahol a magyarországi piacon a legmagasabb minőségű mészkő , márvány, gránit és egyéb természetes kövek óriási választéka található.


ALU-Műanyag-Kő párkányok pénztárcabarát áron! Rövid határidő, gyors ügyintézés. Rendelés esetén az aktuális árfolyamot vesszük figyelembe. A pleisztocén jégkorszak idején egy hosszú és keskeny édesvizű tóban keletkezett mészkő.


A viszonylag nagy nyomásnál feltörő langyos források vizéből az alacsony nyomású környezetbe kerülve kémiai folyamatok során kivált a kalcium karbonát. A tóban dús vízi növényzet burjánzott. A növények a maradék CO2-t is.

A műanyag kültéri ablakpárkányok nem deformálódnak, hosszú távon is. A súlyhatár egy megrendelés összsúlyára vonatkozik. Az ár tartalmazza az élfényt, db vízorrt, tömítést és mattcsiszolást, polírozást.


A megfelelő kezelés mellett. Lithofin kőápoló és kőtisztító szerek év múlva is mintha új lenne Nem rövid csillogás, időtálló ragyogás. Egy éve kiválónak bizonyuló módszer a kőápolás szakértőjétől Önnél is eredményes lehet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések