2017. augusztus 1., kedd

Hajlított edzett üveg

A Gaál Üvegcentrum kezdetben hagyományos épület üvegezéssel foglalkozott, ám az elmúlt évben tevékenységünk jelentősen bővült, egyedi üvegeket készítünk a legmerészebb elképzelések szerint. Ablak javítás,kirakatok, hajlított , edzett ,laminált,biztonsági,ragasztott üveg ,tükör. Az üveg meglágyul és a gravitáció hatására felveszi a sablon formáját. Az összes Magyarországon forgalmazott és gyártott hajlított ajtó üveg sablonjával.


Huawei PPlus 3D hajlított prémium edzett üvegfólia Átlátszó. Technológiai leírás: Az üveget különböző formájú vas sablonra helyezzük és 6°C- fok fölé hevítjük. Az üveg falként elválaszt és mégis átengedi a fényt, enged belátni mögé. Az edzett üvegben szándékosan előidézett feszültség uralkodik. Az üvegfalak és térelválasztók, edzett üvegfalak, hajlított üvegfalak, üveg térelválasztók, üvegkorlátok és korlát üvegek nagy része speciális üveg és különleges üvegmegmunkálási eljárással készül.


Közvetlenül a gyártótól! Egyedi méretű, edzett -biztonsági üvegajtók, zuhanykabinok, üvegfalak, korlát üvegek, üveglépcsők, festett üvegek, tükrök, dekormintás, nyomtatott üvegek gyártása kedvező áron, rövid határidővel, akár beépítéssel is. Egyre többen igénylik a hajlított dohányzó üvegasztalt lakásukban illetve irodájukban a tisztelt megrendelők. Lakáskultúra folyóiratban is egyre többször találkozni hajlított üvegasztalokkal, nagyon divatos, egyszerű és impozáns, mivelhogy az üveg átlátszó térben nem csökkenti a helyet mert egybe olvad a környezetével és a tér nem törik meg, ettől olyan mintha. Edzett üveg gyártás, rövid határidővel.


Hajlított edzett üveg

Termikusan kezelt biztonsági üveg , vagyis edzett üveg (ESG). Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg. Nagyon gyakori eljárás, és bizonyos termékeknél elengedhetetlen feltétel. Zuhanykabinok, üvegkorlátok, járművek üvegei, bútorajtók készülnek ezzel az eljárással. Lényege az, hogy hőkezelés során az üveg szilárdsági jellemzői megváltoznak.


A normál üveghez képest az edzett üveg. Gyártása az edzőkemencében történik, ahol az első fázisban kb. Az üveg a drasztikus hőingadozás hatására edződik meg. Ezáltal az üveglap hajlékonysága, súly, illetve. A lágybevonatos üveg valójában egy víztiszta float üveg , amelynek az egyik oldalára elektromágneses úton fém oxid réteget hordanak fel.


Ettől a bevonattól az üveg színe a float üvegéhez képest csak kis mértékben változik. Ez a réteg a hőszigetelő szerkezetben az üvegtáblák közötti légrés felé néző, tehát a. Készülhet víztiszta, savmart, robbantott, laminált vagy színezett üvegből! Kijelzővédő üveg vásárlás, kedvező Kijelzővédő üveg árak óriási kínálattal! Végigjárta már az összes üvegező céget és nem talált a bútorhoz illő üveget? Rendkívűl elegáns, 10mm vastag, hajlított , edzett biztonsági üveg fürdőszoba design mosdó!


ARO 7fagyasztó láda hajlított üveggel. Priam Dohányzóasztal - Hajlított, edzett üveg. Eleganciát és minimalizmust kölcsönöz otthonának. A Priam asztal mm vastagságú edzett üvegből készült.


Hajlított edzett üveg

Színtelen, levágott és polírozott élekkel rendelkezik. Egyetlen üvegből dolgozták. Luna Dohányzóasztal - Hajlított, edzett üveg.


Az átlátszó üveget cementfesték borítja, szélei, mobiliamo. Hajlított és edzett üvegből készül, melynek vastagsága mm. A folyamat során külön-külön lehajlítjuk a laminált üvegszerkezet egyes rétegeit, melyhez különböző hajlító sablonokat gyártunk az eltérő hajlítási rádiuszok miatt.


Hajlított edzett üveg

Ajtók - Horák Üvegtechnika - üvegajtó, üvegajtók, edzett üvegajtó, ajtó üveg , üveg ajtóba, díszüveg ajtóba, biztonsági üvegajtó, hőszigetelő üveg ajtóba, savmart üvegajtó, Katedrál üveg ajtóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések