2017. augusztus 24., csütörtök

Burkolható padlódoboz

Beépíthető ház kikönnyített bevezetőnyílásokkal védőcsövekhez (M25). A padlódoboz felső kerete az esztrich elkészül- te után a. GES R2B PA poliamid szín acélszürke Vakfedél, nem burkolható. Burkolás belső térben, 0. ABS élfóliázott) a padlódoboz fölé helyezve, döntött lappal,. WC, zuhanyzó, mosdó egybenyitása raktározási céllal, burkolása. Ft, DB, Csapófedél kerek, burkolható.


A vásárláshoz nem kell regisztrálnod az oldalon. A termék képe alatti kosár gombra kattintva kosárba teheted az adott tételt. Ekkor a jobb felső sarokban meg fog jelenni a kosár modul, melyben a Szerkeszt gombra kattintva módosíthatod a kosarad tartalmát.


BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház. Aktuális Padlódoboz ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Az Optiline műanyag padlódoboz modulos rendelkezik-e hidegburkolólappal burkolható fedéllel? Ha nem tud-e ajánlani olyan padlódobozt ami max 8mm burkolólappal burkolható.


A WPC padlót nem javasolt közvetlenül a talajhoz rögzíteni, mert jó, ha szellőzik és a hideg-meleg változás miatt csekély mértékben van hőtágulása is. Bontott és új építőanyagok eladó vagy ingyen elvihető. Cikkszám Típus Megnevezés Méret Felület Szín Nettó listaár Legkisebb eladási egys.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések