2017. augusztus 17., csütörtök

Üvegfal fürdőszobába

Az új katalógusban fellelhető az általunk forgalmazott összes zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal és kádparaván, valamint az ezekhez tartozó egyéb termékeink. A nyár a felújítások és korszerűsítések időszaka, mely során gyakran esik a választás a fürdő átalakítására. Egyedi üvegfal gyártása és beépítése. Frissítsd fel a napi rutint új fürdőszobai kiegészítőkkel!


Törülközőtartóktól polcokig és sok más kiegészítőig csupa olyan fürdőszobabútort kínálunk, amely segít rendezni és rendszerezni a dolgaidat. Böngéssz fürdőszobai termékkínálatunkban, és megtapasztalo mennyivel egyszerűbbek a hétköznapok.

Konyhába, vagy fürdőszobába a csempe helyett ajánljuk. A falra, burkolatra, vagy a burkolat közé (csempe), ragasztással is felrakható. Színkártyáink alapján, többezer féle színre festhető.


Minden zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal, kádparaván üveget, egyedi méretek alapján mm vastag edzett élcsiszolt üvegből gyártunk, mely a hőkezelés hatására biztonságos, erős, tartós, és minden fizikai igénybevételt, terhelést kibír. Valósítsa meg Praktikusan álmai konyháját és fürdőszobáját! Az fal mm-es színezett (grape) edzett biztonsági üveggel, és AntiCalc védelemmel van ellátva. Csúcsminőségű fürdőszobai üvegfal.


Egy igazán stílusos otthonban minden helyiség egységes design szerint kerül kialakításra.

Ennek megfelelően a modern, letisztult arculatú lakásokban, házakban ma már a fürdőszoba is a legújabb trendeket követi. Igaz, hogy az üveg, mint alapanyag klasszikusnak számít, régóta. Az egyedi zuhanykabinok minden fürdőszobába illeszkednek. Minőségi terméket kap, ha egyedi zuhanykabint építtet.


Az üveg felhasználásának területe széles mértékben bővült, nincs ez másképp a fürdőszoba területére beépíthető üvegtermékekkel sem. Bemutatótermünkben kiállítottuk az egyedi zuhanyfal gyakori típusait. Szeretettel várjuk Önöket, hogy bemutathassuk az egyedi zuhanykabin kínálatot. Zuhanyfal, üvegfal egyedi méretben. Lehetőség van mind a zuhanykabin hátfalát illetve a kád feletti falrészt is nyomtatott üveggel burkolni.


Sok fürdőben kap helyet a toalett vagy épp a mosóhelyiség. Ahhoz, hogy egy fürdőszoba burkolás tetszetős és tartós legyen, nem árt néhány dologgal tisztában lenni! Ez esetbe érdemes ezeket. Fürdőszoba témakörben ez a cikk azért született, hogy ötleteket és tanácsokat adjon minden olyan látogató számára, akit érdekelhet a fürdőszoba csempézés praktikái.


A fürdőszobába nélkülözhetetlen a polc megléte, hiszen szükség van a piperék, a napi használatos eszközök könnyen elérhető tárolására. Egy épített zuhanyzóba is szerelhetünk krómos tartókat, ám ezek nagyon hamar elveszítik újkori fényüket. Legyen szó akár látszóbordás vagy struktúrális kivitelezésről, válassza a leginnovatívabb üvegtípust termékkínálatunkból.


Mátrai Mátyás megalakította a Mátrai Trade Kft.

Megalakulásától kezdve a fő profil edzett üvegből készült termékek (üvegajtó, üvegzuhanykabin, üvegfal , üvegkorlát, konyhai pult és dekor üvegek, üvegbútorok) gyártása, szerelése. Mushroom Powders, Mushroom Complexes. Fast Free First Class Postage. Ez nem azt jelenti, hogy a fürdőszoba “sarkába” kell tenni, csupán azt, hogy a két falat két szintén egymásra merőleges üvegfal határolja,.


Ha a lakásában van egy kis beugró, vagy például a fürdőszobájában szeretné a fürdőrészleget elkülöníteni, remek megoldás lehet egy üvegfal beszerelése. Sokan találkoztunk már azzal a problémával, hogy a zuhanyzóra felszerelt függöny nem tartja vissza teljes mértékben a kifröccsenő vizet, ugyanakkor nagyon hamar koszolódik és besárgul az anyaga, a penészedésre való hajlamról pedig ne is beszéljünk. A savmaratott üveg ár függ a felhasználni kívánt üveg típusától és mennyiségétől is, de ha minket tisztel meg megrendelésével, úgy Árgarancia szolgáltatásunk segítségével Ön biztos lehet, hogy a legkedvezőbb piaci áron jut hozzá termékeinkhez.


Az áttetsző üvegtégla a természetes napfény akár -át is átengedi, ezért ablakok helyettesítésére kiválóan alkalmas. Különösen ott lehet ez az üvegtégla tulajdonság fontos, ahol a szomszédos épület felé néző ablakot nem engedélyezik. Válogasson kedvére olcsó és akciós termékeink közül.


Webáruházunkban minden szaniter és fürdőszobai termékünk teljesen új, legalább hónap garanciával rendelkezik. Kizárólag magyarországi. Az nyomtatott üvegfal akár térelválasztóként, akár dekorációs elemként is használható.


Nagy előnye, hogy ha megfelelő grafikát választunk, fényáteresztő hatásával megnagyobbíthatja a tereket. Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. A konyha egyéb részeinél vélhetően már kialakult az elemek közötti harmónia a szín és formavilágban egyaránt, már csak az üvegfalnak kell illeszkednie ebbe a rendszerbe. Ha van rá módunk, érdemes egy komplett látványtervet készíteni, így biztosan nem nyúlunk mellé az üvegfal kiválasztásakor.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések