2017. augusztus 30., szerda

Kiskorpád gépker

Kiskorpád Gépker Kft. Szlovén, lengyel és magyar kiváló minőségű gépek forgalmazása. Kedvező áron kínáljuk a MTZ, AMS és AGT traktorokat. INO és GRAMIP szárzúzó, AGP permetező, TORNADO csőtörő, BAGODI pótkocsik, fűkaszák, ekék többféle változatban.


Mezőgazdasági gépek forgalmazása. Skip navigation Sign in. Nagybajom, Virág U. Kedvezo áron kínáljuk a MTZ, AMS és AGT traktorokat. According to Crefoport s. Cégünk, a KISKORPÁD GÉPKER KFT. Telephelyünk somogy megyében, Kaposvártól km.


Január 22-én, szerdán megnyílt a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow. Az előző évekhez hasonlóan az Erdő-Mező Online szerkesztősége összegyűjtötte a kiállításon bemutatott erdészeti gépeket. Get without the ads. Find out why Close. Unsubscribe from Jafobaby 901?


A cég főtevékenysége: Közúti jármű és alkatrész nagykereskedelem. Gépkínálatunkban megtalálhatók a kiváló minőségű szlovén, lengyel és magyar gépek. Traktorok és munkaeszközök széles választékát kínáljuk érdeklődőinknek. Fűkasza 1-ős kistraktorra ! K 100-as kasza , rendsodró , csak nálunk ! Az UNIFOREST világszerte innovatív és kiváló vállalatként ismert, amely már éve gyárt erdészeti gépeket. Az erdészeti gépek kialakításánál és gyártásánál a legújabb technológiát alkalmazzuk, gépeinkbe elismert beszállítók (FAG, INA LUK, HAWE…) minőségi és tanúsítvánnyal rendelkező alkatrészeit szereljük be.


Minden jog fenntartva! Világgazdaság Online HVG Portfolio. Concorde Csoport Vatera. Az idei kiállításra az UniForest szlovén erdészeti.


Budapesti Corvinus Egyetem és az OPTEN Informatikai Kft. Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. HolzMetal Kft. Sopron Megyei Jogú Város különdíját a Profil Motor Kft.


A farönkök mozgatása könnyebb, ha a SCORPION PRO csipeszre SFS18F távvezérlésű csörlőt szerelünk. A tartózkodási helyed automatikus beazonosítása nem sikerült. Kérünk írd be a címe városod vagy az irányítószámo hogy megmutathassuk a hozzád legközelebb eső vállalkozásokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések