2017. augusztus 21., hétfő

Hővédő roló tetőablakra

Az áttetsző hálóval Ön akadálytalanul élvezheti a kilátást, így tetőtéri szobája kellemes. A tetőablakra felszerelhető kétoldali sínes kivitelnek köszönhetően az ablak üveg két szélén sem engedi be a fényt a fényzáró roló. Az termolux árnyékoló rolók csak a rolóra feltekert anyagban különböznek, tehát nem fényzáró, hanem egy egyszerű árnyékoló anyag van a rolón. Weboldalunkon egyszerűen.


VELUX külső hővédő rolók. Sötétítő rolót keres tetőtéri ablakára? A Schindler tetőablak árnyékoló rolók minden Schindler fa és műanyag ablakunkra könnyen felszerelhetők.


Rendelje meg nálunk! A sínes rendszerű kialakításnak köszönhetően ablakára felszerelve a roló anyag széleinél sem engedi be a napfényt a választott színtől függetlenül. Minőség A fényzáró rolóink minősége kifogástalan, amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor héten belül visszavásároljuk Öntől. A weboldalunkon erre is megoldást talál, ilyen például a rolós szúnyogháló.


Ez a rendszer nem jelent akadályt az ablak nyitásakor, mivel a háló szükség esetén feltekeredik a tokjába. A függőleges mozgatású rolós változat max. Ha nagyobb ablaka van, ne aggódjon, mi erre is.


A nyitható ablakoknál elég felakasztani az ablakkeretre. A damilt főként a billenthető ablakokhoz javasoljuk, hogy a roló szövete ne billegjen az ablakon. Ha az ablaka nem nyitható, a rolót szükséges az ablakra felfúrni, vagy ha a roló nem túl nehéz, a karnist fel is lehett ragasztani kétoldalú ragasztószalag segítségével. Felhívjuk figyelmét, hogy az elektromos és napelemes külső hővédő rolók árát jelentősen lecsökkentettük.


Velux tetőablakra online megrendelhető Velux árnyékoló árak a legolcsóbb. Mivel a szövetszerkezet áttetsző ezért a belső kilátást a Velux hővédő roló nem. Ha igen, akkor a Velux hővédő roló lesz a jó választás a tetőtéri ablakra.


Ha roló nélkül nyáron kinyitja a tetőablakot , akkor könnyen azt. A külső hővédő roló felszerelése után a tetőablak szárny továbbra is nyitható-zárható marad. Nem szükséges a rolót visszaengedi a tetőablak kinyitásához. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon. A hálószerű fekete anyag tökéletes kilátást biztosít és kellemes szórt fényt teremt a helyiségben akkor is, ha a roló lehúzott helyzetben van.


Schindler külső hővédő roló minden fa és műanyag tetőablakunkhoz megvásárolható és könnyen felszerelhető házilag. Schindler KRU Külső hővédő roló Hatékony védelmet nyújt a tetőtér túlzott felmelegedése ellen. Válasszon hővisszaverő rolót tetőablakára! A külső árnyékoló használatával a tetőtér belső hőmérséklete nyári időszakban akár 5-6o fokkal is csökkenthető. Belső fényzáró roló A belső fényzáró roló segítségével teljesen lesötétíthető a tetőtéri szobát.


Sínes kialakítása nem engedi be a fényt a roló mellett sem, az anyag külső hővisszaverő bevonattal rendelkezik. Az elektromos hővédő roló használata kivételesen egyszerű. Amint felszerelték, onnantól kezdve a távirányítóval működtethető. A hővédő roló az ablak bármely pontján megállítható kinyitás közben, ezzel lehet szabályozni a beérkező meleget és napfényt. Két verziót hoztunk létre, napenergiával és elektromos.


Ez is érdekes amúgy, hogy miért fekete szinű, mikor azt gondolná az ember, hogy a világos színek jobban. A sötétszürke roló még a nyitott tetőablak esetén is kiválóan árnyékol. A hővédő roló tetőablakra való, de a túlzott felmelegedés mellett arra is jó, hogy csökkentse az esőcseppek kopogását. Cégünk honlapján keresztül különféle méretekben rendelheti most meg a külső rolót.


Vegye fel a kapcsolatot és. Ezt esztétikusan lehet kivitelezni, mindössze a külső hővédő roló tetőablakra való változatát ne felejtse el! Mindenki tudja, hogy a házaknak ezen a részén igen nagy szokott lenni a forróság, főleg a nyári időben. Ezért is javasolt élni minden lehetőséggel, ami biztosítja a lakókat a kényelmes életről. A roló meggátolja a napsugarakat, mielőtt elérnék az ablaküveget és így megakadályozza az üveg és azáltal a szoba felmelegedését.


Műanyag és alumínium tetőablak. A tetőtéri ablak árnyékolása sokszor gondot okozhat, hiszen a hagyományos roló nem alkalmas erre a célra. Velux dizájn római roló.


Fényzáró roló tetőtéri ablakra. Tetőtéri ablak kiegészítők Burkolókeretek és beépítőtermékek Fakro Schindler Optilight Fakro homlokzati hővédő rolók Padlásfeljárók Falburkoló elemek Fénycsatornák Szigetelések és vakolatok. FAKRO külső kiegészítők széles választéka.


Ez a weboldal cookie-kat használ, annak érdekében, hogy a legnagyobb komfortot nyújtsa a weboldal használata során. Az árnyékolók rendkívül fontos kellékei az ablaknak, leginkább a nyári forró napokon. Fekete, UV álló poliészterből készül, így hatásosan védelmet nyújt a lakás túlzott felmelegedése ellen, a beáramló hő képes kivédeni, ennek köszönhetően akár fokkal hűvösebb lehet a lakrészében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések