2016. szeptember 5., hétfő

Kovácsoltvas elemek nyíregyháza

Kovácsoltvas és kapuvasalat elemek forgalmazása - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye. Országos értékesítési hálózat. Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és az anyagok. A kapuk és a kerítés elemek magasság méretén nem tudunk változtatni, csak a megadott méretekben lehet rendelni. Amennyiben egyedi fesztávolságú termékeket szeretne, kérjük küldje el nekünk elképzelését e-mailben.


A NÍVÓ gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű.

Már meglévő keretre is felszerelhetjük a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatunk és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Korlátokhoz, kerítésekhez illetve ajtó és ablakrácsokhoz gyártunk, és forgalmazunk különböző szerkezeti anyagokat. Hidegen préselt mintákat, (apácarácshoz) élmángorolt laposvasat, négyzetvasat, zártszelvényt, és méteres szálakban továbbá csavart négyzetvasakat (egyedileg megbeszélt méretben is), illetve hasas pálcákat, ablakhoz korláthoz egyaránt. Fadini kapuatomatika termékek, megoldások, FAC és IND. A termékek, rozsdamentes és kovácsoltvas termékek, nyílókapu tartozékok és elektromos központok árusítása.


Minőségi kovácsoltvas elemek és alkatrészek széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. Az európai embereknek biztosítunk kiváló minőségű árut alacsony áron. Az általunk forgalmazott kovácsoltvas elemek , ajtó-kapu vasalatok, toló-úszó kapugörgők, szúnyoghálók, kovácsoltvas jellegű alumínium lámpák egyaránt felhasználhatóak, háztartásokban, irodaházakban valamint a közintézményekben.

Kerti kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Karikák, rozetták, pálcák, kapaszkodók, kovácsoltvas elemek , virág- és levéldíszek, golyók, oszlopdíszek, zsanérok és pántok minden mennyiségben! Válasszon a saját ízlésének és elképzelésének megfelelően felhozatalunkból! Szeretne inspirálódni a döntés előtt? Ebben segítségére lesz online katalógusunk.


HATÁROZATLAN IDEIG ZÁRVA tart. A webáruházunk addig is üzemel, rendelések leadására van lehetőség, de ezeket majd csak az első nyitva tartási napunkon tudjuk feldolgozni. A rendszerváltás után az elsők között kezdtük el ennek a műfajnak az újraélesztését. Jelenleg elsősorban a lakosság körében van igény az ilyen jellegű színvonalas, szép és egyedi termékek iránt. Nem véletlen, hogy a nagyvilágban régi kastélyokat és palotákat ebből az időtálló anyagból megmunkált kerítések vesznek körül.


Ami jó hír, hogy napjainkban is egyre divatosabbak a. A kovácsoltvas kapu és kerítés évszázadok óta az egyik legszebb díszítő eleme a háznak és a kertnek. Bemutatunk néhány minta kerítést (fényképpel, méretmegjelöléssel, felhasznált kovácsoltvas elemek megnevezésével, árral). Az oldalon feltüntetett nettó árak tartalmazzák az anyag, összeállítás, színre festés, szállítás és a helyszíni szerelés hozzávetőleges költségét.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja. Nyíregyházán a Telefonkönyv adatbázisában.


PLEX MPO MODERN kerítés rendszer.

Ezt a kerítést egyedi stílus, korrózió elleni magas fokú védelem és magas szilárdság jellemzi, ami modern gyártási folyamatok alkalmazásának köszönhető. Saját kovácsműhellyel és irodai bemutatóteremmel rendelkezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések