2016. szeptember 7., szerda

Fényzáró roló tetőablakra

A belső árnyékoló és fényzáró roló is műküdtethető. Az termolux árnyékoló rolók csak a rolóra feltekert anyagban különböznek, tehát nem fényzáró , hanem egy egyszerű árnyékoló anyag van a rolón. A fényzáró roló teljesen lehúzva színtől függetlenül teljes fényzárást biztosít. A sínes rendszerű kialakításnak köszönhetően ablakára felszerelve a roló anyag széleinél sem engedi be a napfényt a választott színtől függetlenül. Schindler tetőablakra nem forgalmazunk fényzáró rolót!


Sínes kialakítása nem engedi be a fényt a roló mellett sem, az anyag külső hővisszaverő bevonattal rendelkezik.

A nyitható ablakoknál elég felakasztani az ablakkeretre. A damilt főként a billenthető ablakokhoz javasoljuk, hogy a roló szövete ne billegjen az ablakon. Ha az ablaka nem nyitható, a rolót szükséges az ablakra felfúrni, vagy ha a roló nem túl nehéz, a karnist fel is lehett ragasztani kétoldalú ragasztószalag segítségével.


Fényzáró roló és külső hővédő roló. Bármikor sötétséget teremthet, és a szoba hűvös marad még egy forró délutánon is, miközben élvezheti a természetes. A két roló egymással összekötve bárhogyan pozícionálható az.


A roló tetszőleges pozícióban az ablakszárny bármely részén rögzíthető, így szábályozni tudja a beáramló fény mennyiségét. A roló fényzáró anyagból, készül amelynek segítségével megóvhatjuk tetőtéri hálószobáinkat a beáramló fénytől.

Az anyag hátoldalára felvitt vastag műanyag bevonat nem engedi át a. Minden pozícióban fokozatmentesen fel-le húzható. Esztétikus és modern kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az új generációs tetőablakokra is. A Termolux fényzáró rolókat egyszerűen felszerelheti tetőtéri ablakára. Egy fényzáró roló képes teljesen elsötétíteni a szobát - egy hálószobában vagy gyerekszobában ez ideális lehet. A JYSK választékában különböző színű sötétítő rolók érhetők el (a szín nincsen hatással a roló fényzáró képességére).


A fényzáró textil roló egy formatervezett ezüst alumínium keret mögött helyezkedik el, ezáltal megakadályozza, hogy az ablakszárny szélein a fény a roló mellett és felett a tetőterünkbe bejusson. Fúrás nélkül felhelyezhető, Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.


Mini roló változatuk ablakkeretre is szerelhető. Kiválóan alkalmas fényáteresztésre, árnyékolásra, sötétítésre. Ha nincs elég hely függönynek, vagy csak a legegyszerűbb megoldást szeretnénk, nyugodt szívvel ajánlom a rolettát. A roló szélei alumíniumsínekben futnak, így biztosítható a teljes fényzárás és a tetszőleges rögzítés.


A rolómechanika enyhén átereszti a fényt. A weboldalunkon erre is megoldást talál, ilyen például a rolós szúnyogháló. Ez a rendszer nem jelent akadályt az ablak nyitásakor, mivel a háló szükség esetén feltekeredik a tokjába.


A függőleges mozgatású rolós változat max. Ha nagyobb ablaka van, ne aggódjon, mi erre is.

Zavartalan nyugalom. Az AMS szúnyogháló az egyetlen a belső kiegészítő tartozékok között, melyet nem az ablakra rögzítünk, hanem a belső borítás síkjára. Válasszon hővisszaverő rolót tetőablakára! Az ablak tetszőleges részén pozicionálható, vékony felső és oldalsó. Reluxa, roló , tartozék kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Rendezze be otthonát Praktikusan! VELUX Duo fényzáró roló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések