2016. szeptember 14., szerda

Árfolyam kalkulátor

Árfolyam kalkulátor

Gyors kalkulációk: Nyisd le az árfolyam számológépet! Ft-ért mennyi eurót vásárolhatok? Szeretettel készítette: Art Des.


Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk. Valutaváltó és devizaváltó árfolyam kalkulátor , aktuális árfolyamokkal, folyamatosan frissítve. Bankok deviza és valuta váltó, pénzváltó árfolyamaival, 2️⃣ MNB árfolyamokkal, 3️⃣ Devizapiaci árfolyam váltó kalkulátorral.


Fordított valuta árfolyam váltó Ezt a váltót akkor használja, ha készpénz szeretne váltani, és nem a váltandó összeg amit adott, hanem az amennyire szüksége van. Például, ha szüksége van 500€ készpénzre, és szeretné tudni, hol kapja meg a legjobb áron. A pénzváltók árfolyamai tájékoztató jellegűek, naponta többször is változhatnak helyszíntől, időponttól, aktuális piaci körülményektől függően. Az üzletekben kiírt árfolyam eltérhet az itt feltüntetettől. Nagyobb összeg esetén kedvezőbb ajánlatot is kaphat.


Árfolyam kalkulátor

Egyes pénzváltók kezelési költséget számítanak. A jobb felső sarokban állítható, hogy eladás vagy vétel alapú legyen az árfolyam kalkulátor. Személyes valuta kalkulátor Testreszabhatja a valutaváltót, válassza ki a valutákat. A valuta választóból pedig a kíván.


Ez a valuta kalkulátor rendelkezésre abban a reményben, hogy hasznos lesz, de GARANCIÁT NEM VÁLLALNUK, anélkül, hogy akár a PIACKÉPESSÉG vagy HASZNÁLHATÓ EGY ADOTT CÉLRA. Euró (EUR) és Magyar Forint (HUF) Valuta átváltás kalkulátor : Szólj hozzá! Aktuális, óránként frissített, árfolyamok az összes magyar bank adataival. Pénzváltó valutáról, devizáról Forintra és vissza. Amennyiben hibát talál az oldalon, vagy további, technikai okokból adódó problémája merül fel, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot.


Árfolyam kalkulátor

A bankoknak és hagyományos szolgáltatóknak gyakran vannak extra költségei, amiket az átváltási árfolyamba kalkulált haszonkulcson keresztül tőled szednek be. A kalkulátor mindig az aktuális, legutolsó elérhető árfolyamon számol. A Magyar Nemzet Bank hivatalos deviza-középárfolyamai napi frissítéssel, grafikonok, letöltések, átváltás, archívum. A banki árfolyam kalkulátor segítségével gyorsan kiszámolhatja a banki árfolyamokat. A magyar bankok árfolyam adatbázisai alapján a kalkulátor megmutatja, hogy mennyibe kerülnek a külömböző valuták váltásai a kiválasztott banknál.


A deviza valamely ország törvényes fizető eszköze más ország fizetési forgalmában, mindig számlapénz. A hazai pénzváltók valuta árfolyamai, deviza árfolyamok. Nálunk garantáltan megtalálja a legjobb valuta árfolyamot! Az árfolyam adatok a MNB oldaláról érkeznek. Developed by Think Up Themes Ltd.


Powered by Wordpress. Exchange Rates and currency conversion calculators for any foreign currency. Also, track exchange rate changes over the last days, and query currency rate history database. A számoláshoz kérem adjon meg két értéket.


Az értékek kettő tizedespontra vannak kerekítve. MNB Háztartásiköltségvetés- kalkulátor. Arany árfolyam , ezüst ár, pillanatnyi világpiaci árfolyam , napi árfolyam , törtarany felvásárlási ára.


Árfolyam kalkulátor

Az oldal bármely részének vagy egészének újraközlése csak az oldal tulajdonosának írásos hozzájárulásával engedélyezett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések