2016. szeptember 8., csütörtök

Fusion játszóház

Mi szeretjük Vendégeinket! Felejthetetlen élményt kínálunk a hozzánk látogatóknak egyedülálló módon Kaposváron! Nekünk az adrenalintól hajtott futamgyőztesek elégetett arca, a lelkes és boldog gyermekek és az aktív pihenésre vágyok visszajelzése jelentik az örömöt. Játszóház kicsiknek, tiniknek és felnőtteknek Óriás csúszdák, tematikus játszószobák, gokart pályák, interaktív képességfejlesztő játékok, és még számos szórakozási lehetőség. Képek, videók, programok gyors keresése.


Játszóház - Gokartpálya - Élményház - Bowling Kaposvár, Jutai út 75.

Fusion Szabadidőparkba! Egy feledhetetlen nap gyerkőcödnek: játszóházi belépő felnőttek és gyermekek részére. Elevenpark Játszóház Budapest. Kérjük a zsebkendőket, és egyéb szemetet a játszóház területén elhelyezett tárolókba dobni! Bármilyen problémát észlelnek, vagy tapasztalnak, kérjük, hogy azonnal jelezzék a játszóház dolgozóinak.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük! A játékelemek legnagyobb részét felnőttek is használhatják, így az egész család együtt játszhat. Számos egyedi és izgalmas játékkal, számtalan szolgáltatással, jó hangulattal, egyedülálló árakkal várunk!

Figyelem, a játszóházat átalakították, nem pont olyan, mint a fotókon! Játszóház (csúszdák, ugráló vár és más jópofaságok) mellett állatsimogató, „ őskori leletekkel”egy régészeti sószoba, a nagyobbaknak egy. Fotók: Kováts Niki. Megnéztük az Okosparkot Kaposváron.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Megnyitottuk budaörsi játszóházunkat. Gyertek, és fedezzétek fel az új játékokat!


Elképesztő játékok, csupa izgalom, reggeltől estig tartó játék. Campona Játszóház saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára elektronikus úton felhasználja. Válogatott Játszóház linkek, ajánlók, leírások – Játszóház témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől. Találkozz és bulizz élőben a játszóház mesehőseivel!


Budaörs , Budaörs , Keleti u. Négy és fél óra tömény elismerés körítéssel. Posts about játszóház written by erikavallai. Az országban is megjelenésében egyedülálló játszóház nyílt Kaposváron!

A játszóház felszerelt több mint méter magas világító hullámcsúszdákkal, spirálcsúszdával, óriás labdatengerrel, ágyúparkkal, trambulinokkal, dühöngő. Find more data about fusion racing. A Zselic fővárosába, Kaposvárra hívunk Benneteket egy felejthetetlen és kalandos kirándulásra! Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket.


Ilyenkor a szülő két dolgot tehet: belenyugszik, hogy az első tavaszi napsütésig a lakás minden helyisége játszótérré (kevésbé avatott szemek szerint katasztrófa sújtotta területté) változik, vagy fog egy bónuszt, és a játszóház felé veszi az irányt, ahol a kicsik is sokkal jobban szórakoznak, és a szülők is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések