2016. szeptember 6., kedd

Kábelösszekötő spirál

Kábelösszekötő spirál 4mm fekete. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk! Olyan helyeken is alkalmazhatóvá teszi, ahol az egyszerű kábelösszekötő spirál ,. OBI kábelösszefogó spirál mm fekete m. OBI dugaszolható kapocs készlet mm – mm darab. Hozzáadás a kívánság listához.


A termék összehasonlítása. Mutasd tól -ig (oldalakat). OASE EGC kábel összekötő. Méretre vágását speciális. A határ menti szállítás korlátozása miatt késéssel kell számolni.


ZIGISHOP - Zigishop. Szállítási idő: 1-nap, akár órán belül. Vezetékösszefogó spirál , fekete 6mm. Az Ön bevásárlókosara még üres!


A koronavírus okozta helyzet miatt a megszokott 1-munkanap helyett 2-munkanap szállítási időre kell számítani. Köszönjük megértését! Oldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Miután a fizetés befejeződött, várja meg, amíg vissza nem kerül az oldalra.


Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék. A tömszelencék vezetékek, kábelek kapcsolószekrényekbe, elosztódobozokba, kábelösszekötő dobozokba történő bevezetéséhez használatosak. Használatuk megvédi az elektromos berendezéseket a por és a víz bekerülése ellen.


Kábelösszekötő spirál

A tömszelence fej megfelelő erősségű meghúzásának hatására a tömszelence testbe helyezett. Ez az adottság olyan helyeken is alkalmazhatóvá teszi, ahol a szimpla kábelösszekötő spirál vagy kábelkötegelő műszaki paraméterei már nem felelnek meg az elvárásoknak. Az egyszerű kezelhetőség azért adott, mert ennek a méretre vágása megoldható egy forrasztófémmel vagy forró késsel. A RELICON Reliseal kielégíti a legszigorúbb elektromos követelményeket, és mechanikus védelmet, szigetelést és tömítést biztosít egy munkaművelettel.


A szerelők időt takarítanak meg, és nincs. A Bazár apró rovatunkban ingyenes hirdetések között böngészhet. A bazár rovatban elsősorban eladó – esetleg ingyen elvihető -, használt és új holmik között böngészhet.


Aktuális spirál ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! KÁBELÖSSZEKÖTŐ SPIRÁL 10m. Ft‎ Öntapadó kábel tartó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések