2016. szeptember 7., szerda

Gyöngykavicsos járdalap akció

Járdalap árak, beton járólap és betonlap. Szépítse meg kertjét exkluzív járólapokkal és tipegőkkel! Tekintse meg legújabb járdalap árainkat, beton járólapjainkat és betonlapjainkat.


Az oldalon mindent megtalál, a járólapoktól kezdve a betonlap méreteken át egészen a konkrét négyzetméter árakig. A járdalap kiválasztása során, természetesen, figyelmet kell fordítanunk a terhelhetőségre is.

A gyalogos forgalmat már a legvékonyabb járdalapok is elviselik, viszont abban az esetben, ha gépkocsival is ráhajtanánk a burkolatra, válasszuk a nagyobb vastagságú lapokat! A BAUHAUS szakáruházak és webshop termékei között. Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Melyiktől kap ötletet kertje burkolatára? Kérjen egy kedvező térkő árat!


Akár ingyenesen szállítjuk. A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt cégünk irodája és mintakertje személyesen nem látogatható!

A gyöngykavicsos járdalap mosott, rusztikus felülete a környezetében lévő parkosított terület szépségét remekül kiemeli. A gyöngykavics járdalap visszafogott pasztell színei a körülötte futó pázsit élénk zöldjével harmonikus egységet alkotnak kertjében. A képeken meg is nézheti, hogy miről is beszélek Önnek. Gyöngykavicsos járdalap mosott felülettel. Ezt a látványt képzelte el kertjében?


A feltüntetett egységárak. Megnézi mosott kavicsos járdalap burkolatunkat? Kedvező térkő árak várják. Gyeprács, sziklakert kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Adatkezelési tájékoztató. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Bár mindent megteszünk, hogy Ön pontos adatokat láthasson, de mielőtt vásárolni indul, az aktuális akció adatait a forgalmazó akciós katalógusában kérem. Az akciós termékek már az akció első napján is elfogyhatnak. A mosott felületű gyöngykavicsos járdalap rusztikus felülete nagyszerűen kiemeli környezete szépségét.

A mosott kavicsos járdalap elegánsan finom harmóniájára vágyik? Picola burkolatával évtizedeken keresztül nap mint nap része lesz benne. Az elnyűhetetlen járdalapok természetességét és utánozhatatlan szépségét még jobban kiemeli a gyöngykavicsos felület fény-árnyék játéka. Még nem érkezett értékelés erre: AKCIÓ ! Vásárlás: Térburkoló kő, járdalap árak, eladó Térburkoló kövek, járdalapok.


Akciós Térburkoló kő, járdalap ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. KK Bázel agyag vario térkő. A vario soronként kapható (egy sor m2).


Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Látogasson el webshopunkba! FRÜHWALD - járdalap 40x40x4cm (szürke) Leírás: A járdalap tiszta vonalai időtlen dizájnt biztosítanak, mosott felülete miatt garantáltan fagyálló és ellenáll a szeszélyes időjárásnak is. A termék felülete sima, szürke színű, erős betonlap.


Leier Hungária Kft. Alkalmazható kertben, ház előtti járda kialakítására vagy teraszra is. Akció kerti járó lapok színes 50x50. Mosott lapjaink gyártása során a látszó felületbe kevert természetes kő, kőzúzalék láthatóvá válik, így természetes felület jön létre.


A kerti lapokat ajánljuk kerti utak, járófelületek, teraszok burkolásához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések