2016. szeptember 19., hétfő

Bontott cserép ár

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Törökbálinton bontott cserép eladó! Regisztráljon, és próbálja ki az aprohirdetes. Műanyag tetőcserép eladó. Cserép apróhirdetés ingyen.


Kb: 6ma mennyisége.

Nézze meg a cserép akció választékát részletesen. Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát. Terrán cserép akció ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Hódfarkú bontott cserép Debrecenben eladó. Egyben vagy kisebb tételben is elvihető. Olcsó új eladó és használt Tatai hódfarkú cserép árak. Használt és bontott cserepek apróhirdetés biz.


Amikor oda jutunk, hogy le kell bontani a tetőt, mert vagy annyi pénzünk van, hogy.

Illyefalván levő, 6darab bontásból származó. A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje egyedi árajánlatunkat. A szállítás megoldható. Tondach kerámia cserép akciós áron!


Hirdetés ingyen és gyorsan az erdélyi apróhirdetőn. Kategóriák szerint rendezett képes apróhirdetések, akár regisztrác. Kulánda Miklós vagyok, tisztelettel üdvözlöm honlapomon! Vállalkozásom fő tevékenységi köre a tetőmosás, tetőfelújítás,pala- cserép - és lemeztetők tisztítása, szükség szerinti javítása. A tetőfedő anyagok 5-év elteltével az időjárás viszontagságai miatt mohásodnak illetve algásodnak.


Szegedi Apróhirdetés Gyűjtő A legfrissebb szegedi apróhirdetések a legnépszerűbb hirdető oldalakról - egy helyen! Betétdíjas raklapjainkat teljes áron visszavesszük. Mediterrán hótfarkú cserép (jó állapotú bontott cserép ). Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól,. Mennyi a bontott cserép ára használtan?


Creaton – CREATON beton tetőfedő anyagok BEVEZETŐ ÁRON ! Beton, tégla, cserép és kerámia frakció vagy azok keveréke, amely. Nagyjából ezer darab bontott téglát vásároltunk daraboként forintos áron , három éve. A használt hódfarkú cserép költsége ezer forint.


Ilyen hirdetést keres: Ingyen elvihető építőanyag, tégla, cserép , ajtó, ablak, üveg?

A(z) Ingyen elvihető építőanyag, tégla, cserép , ajtó, ablak. Eladó használt, bontott. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Ha valakinek kell ezen az áron, az kap ajándékba sok jó állapotú kúp cserepet is nagyon olcsón.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések