2016. április 11., hétfő

Steiner fegyverbolt

Steiner Scenics Armourers SFX Kft. STEINER SCENICS ARMOURERS FEGYVERBOLT. Profilunk elsősorban filmes és színházi fegyver – és pirotechnika, tűzijátékok kivitelezése, az ezzel kapcsolatos. Gumilövedékek kilövésére alkalmas elöltöltős muzeális puska kivehető, és gyorsan újratölthető (cserélhető) tárral.


German SS commander during the Nazi era.

During World War II, he served in the Waffen-SS, the combat branch of the SS, and commanded several SS divisions and corps. GUNMAGAZIN főszerkesztő: Uram János. Nagyszerű vásárt tudhatunk magunk mögött, rengeteg új baráttal és élménnyel lettünk gazdagabbak.


Budapest, Szenes Iván tér 10. Ezúton is szeretnénk gratulálni nyereményjátékunk nyertesének, Sándor Tamásnak, aki egy csodás pengés Maserin Jager vadászbicskával lett gazdagabb! Parabellum fegyverbolt - Új fegyverek 5. Ez a készülék nagyban segíti a sikeres kacsa vadászatra való felkészülést,azáltal, hogy pontosan utánozza a vadkacsa hangját.

Ezenkívül alkalmas még vadfotósoknak,vadmegfigyelőknek. Vízálló kivitel, beépített hangszóróval, fokozatban állítható hangerőszabályzóval. A nagyobb hanghatás érdekében kiegészíthető külső hangszóróval is. A Magnum VadászHajós Kft.


Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Kérem csak akkor látogassa meg weboldalunkat, ha ÖN kifelyezetten ilyen irányú szakmai tartalmakat keres és az IGEN gombra kattintva kijelenti, hogy szakmai érdeklődő, elmúlt éves, és a lapon található információkra szakmai célből van szüksége! Gáz – és riasztófegyver szabadon vásárolható, tartható, de viseléséhez engedély szükséges.


A fegyverviselési engedélyt minden olyan cselekvőképes,. Ft: XLR - azaz eXtra Long Eye Relief ami a rendkívül hosszú szemtávolságot jelent. Ennek eredményeként kényelmes a betekintés, nem kell a sötétben keresgélni a szemlencsét és szemüvegen keresztül is kiválóan használható távcső. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Gázpisztoly, gázriasztó és gázfegyverek , nagy választéka Párkányban, (Stúrovo) a sétálóutcán található üzletünkben. MKH tanúsítvánnyal kapható. Előnye: Házilag is megoldható.

Megoldás lehet a galambriasztó, közismertebb nevén galambtüske , amely az egyik leghatékonyabb az összes fegyver közül. Vadász felszerelésekkel foglalkozó Web-áruházunk folyamatosan bővülő kínáltál áll az önök rendelkezésére, legyen az olcsóbb hazai termék vagy nagy hírű világmárkás termék. Németh család vezetése alatt. A kezdetekben árukészletünk főleg fegyverekre és lőszerre korlátozódott, mára azonban árukínálatunk jócskán bővült, üzletünk pedig nagy változásokon, fejlődésen esett át.


Az évezred végére megváltoztak a vásárlási szokások. Mind vadászlőfegyver, mind vadászruházat, és egyéb vadászati eszközök vonatkozásában megjelenő legszínvonalasabb minőségre törekvő igények kielégítése mellett, a cégvezetés kiemelten fontosnak látta, a jó minőségű, de mérsékelt áru, elsősorban magyar termékek széleskörű forgalmazását. Teljes magasság 20-as tárral: 1mm. Tár súlya: 20-as tár g. A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és promóciókkal.


Vadászbolt - Vadász termékek online rendelése. Fegyverbolt t keres Az Ön közelében? Miért minket válasszon? Kizárólagos képviseleti szerződéssel rendelkezünk többek között a Steyr Mannlicher GmbH, a Merkel Jagd- und Sportwaffen Gmbh.


Krieghoff GmbH, a Savage Co, a Sabatti S. A, Docter Optics, a Hawke Optics -al, csak hogy néhány jól csengő nevet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések