2016. április 7., csütörtök

Kingstone lábazati vakolat ár

A KINGSTON hőszigetelő alaprendszer TERRA vagy TEXTURATO ragasztóval, kiváló anyagokból álló rendszer, olyan vásárlóknak akik nem szeretnének vakolatot vásárolni épületük homlokzatára. Hőszigetelés és vakolat kiegyenlítés egyszerre! Kiváló hőszigetelő érték jellemzi. A terméket IMAGINE színkártya alapján. Tartós és olcsó Kingstone homlokzati hőszigetelő rendszer színek – vakolatok.


A vakolat felhordását szemcsevastagságban, rozsdamentes glettvassal végezzük.

A felhordás során ügyeljen arra, hogy a szemcsék elrendeződése egyenletes, zárt legyen, mert ebben az esetben garantált az alapfelület teljes fedettsége. Cserepeslemez, trapézlemez, hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő rendszer, országos. Baumit színes vödrös vakolatok akciója. A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható!


A REVCO Gránit és Mini Gránit vakolatok alkalmasak régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására. Vásárlás: Nemesvakolat, díszvakolat árak, eladó Nemesvakolatok, díszvakolatok. Akciós Nemesvakolat, díszvakolat ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

A Kingstone Quarctex lábazati díszvakolat egy felhasználásra kész, vizes hígítású díszvakolat külső és belső igényes falfelületekre. A megadott Kingstone Quarctex lábazati díszvakolat ár a kg-os vödörre vonatkozik. Felhasználásra kész, vizes hígítású díszvakolat, külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát természetes ásványi töltőanyagokat, diszperziós kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.


QUARCTEX lábazati dekor díszvakolat. Mosható, színtartó, mérsékelten pára áteresztő, időt álló. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, vízszintes felületű, vagy nem rendelkezik megfelelő vízszigeteléssel, a vakolat nem alkalmazható.


ALAPOZÁS: Kizárólag a GROUND FIX univerzális mélyalapozó használható. Az alapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. A díszítővakolat tartós, rugalmas, színtartó felületet képez az épületek lábazati részein. Lábazati vakolat 5mm szemcsenagyságban, színben rendelhető.


Olcsó ár ,gyors kiszállítás. Kapható 5mm szemcsenagyságban színben raktárról. Ft feletti vásárlás esetén, Kecskemét és 1km-es vonzáskörzetében a házhozszállítás díját cégünk átvállalja. Texturato mm hengerelt homlokzati vakolat. A Szigetelő Áruház széles termékkörének oszlopos tagjaként tartjuk számon a REVCO termékeket.


Silicon homlokzati vakolat. KingStone építési ragasztók.

A vakolat előnyei a többi légáteresztő díszvakolat-hoz képest:Vízlepergető,széles színválaszték,magasan a legjobb páraáteresztő képességű vödrös vakolat. Szilikon homlokzati vakolat mm kapart. Válasszon homlokzati és lábazati vakolat termékeink között! Vakolat szakszerűen.


A minőségi homlokzati vakolat és alapvakolat (vakolóhabarcs) felhasználásával készült homlokzat jelentősen megnöveli családi háza értékét és. Lábazati gránit vakolatok és kőburkolatok alá kiváló választás. Felületük: Az XPS lapoknak sima úgynevezett bőrős vagy nápolyis lehet, a jobb tapadást a nápolyis (fotó2) felületűvel lehet biztosítani, vagy a perimeterek felületével amely a formahabosítás miatt már lépcsős felülettel (fotó1) készülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések