2016. április 27., szerda

Nayyj 4x16 ár

Aktuális NAYY J 4x ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A kép illusztráció! Az egérgörgő segítségével nagyíthatja vagy kicsinyítheti a képet. Tartsa nyomva a bal egérgombot, és az egérmutató mozgatásával föl, le, jobbra vagy balra navigálhat.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.

Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Villanyszerelési anyagok azonnal raktárról a Haluxvill Kft.


Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotog. Névleges feszültség U, 1. NAYY – J alumínium kábel, PVC szigeteléssel.


Elérhetőség: Nincs Nettó ár : 3HUF. NAYY-J4x1- Nayy – j 4x1kábel – Nayy – j 4x1kábel.

A feltüntett ár kizárólag online és egész tekercs vásárlása esetén érvényes! Bővebb információ a KATALÓGUSOK résznél! Akciós vezetékek-kábelek a. Felépítése: tömör vagy durván sodrott (2-es osztályú) Cu-vezető, PVC-érszigeteléssel, kitöltő köpeny, PVC külső köpennyel. Felhasználási terület: szabadban vagy belső térben, szabadon és kábelcsatornában energiakábelként, erőművekben, ipari üzemekben, kapcsolószekrényekben, ha mechanikai sérülésnek nincs kitéve. Skip to main content.


Szállítási idő: 1-nap, akár órán belül. ABB, Basor, Cellpack, Csatári Plast,. Alu földkábel kedvező ár és minőség. SZAMKAM , alumínium, erőátviteli átviteli kábel. Legjobbra értékelt termékek.


V spletni trgovini lahko preverite pestro ponudbo električnega orodja, radiatorjev, motornih žag, varilnih aparatov, motornih kosilnic, delovnih oblačil in dodatkov. CikkszáNAYY-J 4X150. E-AYY ( NAYY-J ) 4xföldkábel.


Mik azok a cookie-k? A cookie-k olyan IT adatok, fájlok vagy információdarabok (ideértve – de nem kizárólag – a text fájlokat), amelyek a felhasználó számítógépén tárolódnak (vagy más internetképes eszközökön, mint okostelefonokon vagy táblagépeken), amikor meglátogat egy weboldalt. Firearm Discussion and Resources from AR -1 AK-4 Handguns and more! Buy, Sell, and Trade your Firearms and Gear.


Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen kivételes akcióinkról! Hírlevél feliratkozás. Olcsóbban mint a nagyáruházakban a Haluxvill Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések