2016. április 28., csütörtök

Radiátor csobogás

Nyissa ki teljesen a radiátor szelepet (5). A beszorlult levegő akadályozza a radiátor teljes felmelegedését, és az állandó légzsák korróziót okozhat. Ha egyes radiátort hidegebbnek érezzük a tetején,. Ha nem akarsz annak ellenére fázni. Tévedésben vagytok, a keringetö szivattyu soha sem fogja az un.


Szerintem a radiátor szakszerütlenül van beszerelve, igaz egy nagyon pici eltérést tud korigálni a szivattyu ,de az nem sok. Az sem igaz hogy rendesen melegszik ,mivel a höt a viz viszi és a csobogás igazolja nem mindenütt van benne viz. Ha sziszegő hangot hallunk, épp a levegő távozik.


Máskülönben egyenletes csobogás fogad minket – és ezért is készültünk az edénnyel. Ha már elhallgatott a sziszegés, el is zárhatjuk a csapot, küldetésünk sikerrel járt. Végezetül törölgessük szárazra a készüléket, nehogy kikezdje a rozsda. Abban a helyzetben vagy ,hogy ez a radiátor gyűjti össze a levegőt,ezért van a csobogás.


Csak ne azonnal nyissad rá a többi radiátort is. A kazánhoz a legközelebbiket csak utoljára. A teljes csőrendszerben itt-ott maradék levegő adagok lehetnek melyek teljes kiürüléséhez idő kell. Ezen légbuborékok a radiátorba bekerülnek,annak így a belül a tetején kötnek ki, de kijönni,vagy tovább keringeni nem igazán tud. Leállítottuk a kazánt, majd a radiátorok teljes kihűlését követően újra indítottuk a fűtést, és feszült várakozással figyeltük melyik radiátor szólal meg először.


Hamarosan jelentkezett is az egyik. Tovább füleltünk, de semmi változás, ha csak annyi nem, hogy a hangoskodó radiátor időközben elhallgatott. Kattog a radiátor , mit tehetnék ellene? Központi fűtés van és tavaly óta kattog a radiátor , több mint valószínű, hogy levegős. Szerintem is levegő van a radiátorban ami lehet szakszerütlen szerelés miatt, nem vizben van a radiátor , esetleg még lehet neki kontrája is.


Megoldáskent automata légtelenitö felszerelése javasolt a fütötest szabad végére, mivel ez egy vizfütéses valami, és ahol levegö van benne ill. Címke: radiátor csobogás XVI. Garanciával dolgozó vízvezetékszerelő és fűtésszerelési mester XVI. Kedvezményes, fix áras vízszerelés XVI.


A csordogáló zajhatások azt jelentik, hogy a fűtőtestekbe és csatlakozó vezetékeikbe levegő szorult. Ilyen esetben javasoljuk, hogy teljesen nyissa ki a radiátor szelepet (5-ös állásba), annak érdekében, hogy a levegő távozhasson a radiátorból és a fűtési rendszerből a központi. Profi vízszerelő és fűtés korszerűsítő szakember XVI. Olcsó, rögzített áras vízvezeték szerelés XVI.


Viszont a radiátor (Ferroli) oldalán, ha légtelenítek, akkor víz jön ki. Információ a jegyvásárláshoz. Gyermekjegy éves kortól éves korig érvényes. A jegyek személyenként értendők!


Csodálatos felüdülés minden korosztálynak ! Mondta e Önnek valaki, hogy jól elkészített infra fűtéssel akár felére csökkentheti fűtési költségeit ? Zavarná Önt, ha infrás fűtés esetén nem lenne gázszag, széngáz, favágás, tüzelőtároló, kazánház, vízkövesedés, csepegés, csobogás , visszafújás, füstölés, hanem csak úgy meleg lenne? Mit gondol mennyibe. Ha mobil készülékén megérinti az alábbi képet, akkor rögtön tárcsázhat minket!


Ha a telefonján megérinti az alábbi képet, akkor azonnal hívhat minket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések