2016. április 26., kedd

Jákó papagáj eladó magyarország

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Van Önnél eladó jákó papagáj , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a jákó papagáj. Kis Sándor papagáj db.

Barát papagáj db. Kézzel nevelt papagáj db. Nimfa papagáj db. Magyarország , kínál-kiadó: hirdetés – jako papagaj. Nagysándor papagáj tenyészpár helyhiány miatt eladó ! Hullámos papagájok eladók ,előjegyezhetők.


Fiatalok-idei kelésűek, szép. Eladó ivarérett papagájok.

Jákópapagáj fióka: hetes Jákópapagáj fióka. Helyes bánásmód mellett a jákó akár 1évig is élhet. Fürdési igénye elhanyagolható, de a langyosvizes permetet heti 2-alkalommal elfogadja. Köztudomású a jákópapagáj hang-, és beszédutánzó képessége, de igen nagy a szórás. Oratrix amazon tenyész pár , pionus senilis költő pár, katalin papagáj költő párok ,azon kívül éves maximilián tojók , fiatal meyer papagáj hím , szelíd csupaszemű kakadu fiókák , és éves fehér.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Papagáj jákó papagájok eladók. A mi mocskos szájú madarunk. Többféle olcsó, használt barát papagáj eladó.


Mennyi a barát papagáj ára használtan? Olcsó strucc-, papagáj - és termékeny papagáj -tojás eladó (vásárlás) A papagájtojás értékesítése és exportja során a BirdsFarm Net mindent megkap. Vagy kanárira cserélhető. Törpe papagáj eladó ( eladó ) db idei törpe papagáj olcsón eladó vagy cserélhető.


Tudom, hogy a jákó a legintelligensebb, bár szerintem nem csak ő, számos más papagáj is tud annyi örömet szerezni neke mint egy jákó , és egy életre szóló társad lehet. RDEKESSÉGEK A PAPAGÁJOK VILÁGÁBÓL. A világ legkisebb papagája Új-Guinea szigetének erdeiben él.


Sclater harkálypapagája (Micropsitta pusio) alig nagyobb egy felnőtt ember hüvelykujjánál: magassága mindössze centiméter, súlya gramm.

Madár, díszmadár apróhirdetési rovatban főként papagájok, szárnyasok galambok, tojások és madáreledelek apróhirdetései található. Szeretnék karácsonyra egy jákó papagájt. De nagyon drága nem lehet valahol olcsón venni megunt jákó papagájt.


A fenti madarak mind kézzel neveltek, szelídek. Kék-sárga ara papagáj (Ara ararauna) vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések