2016. április 27., szerda

Yves rocher kézkrém

Fantastic Prices on Top Items. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Intenzíven táplálja a kezeket, így azonnali komfortérzetet nyújt, csillapítja a húzódó érzést.


Tartósan puhává varázsolja és védi kezeit.

Imádom ezt a kis csodaszert! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Első, növényekből készült krémjét kezdetben postai úton árulta. A mai posztban annak járok utána, hogy a megújítás csak külső v. Korábban már írtam a márka árnikás kézrémeiről ebben a posztban.


Ebből is mini változat van meg, ajándékcsomag részeként, az ml-es verzió. Yves Rocher Arany Tea kézkrém.

Ez külön nem kapható, csak csomagban. Hideg téli estékre. A csomagolása ennek is megkapó, a kézre kenve vizes, de nem túl híg állagú. Gyorsan beszívódik, képez egy vékony réteget a kézen, főleg a tenyéren.


Növényi alapanyagú francia kozmetikumok. Iratkozzon fel hírlevelünkre! A körömápoló hatást nem sokan fedezték fel benne, de a száraz bőrt is szép puhává tudja varázsolni.


Our stores and institutes are closed. Our logistic team is taking care of your orders with all needed security checks. You can bring a smell of nature to your daily routine. Lets stay in touch on Instagram and facebook. Az illata finom de nem lett abszolút kedvenc.


A hatása teljesen átlagos, most a téli hidegben kiszáradt kezemre kevés. Napi többszöri kenéssel jó, szerencsére gyorsan beszívódik. Jó-jó, de valahogy nem győzött meg annyira hogy visszamenjek megvenni nagyobb kiszerelésben.


Az ápoló kézkrém öröme most egy érzékekre ható, finom illattal!

Kezeinek hidratálásra van szüksége a mindennapokban. Ugyanúgy mint arca, úgy a kezei is ki vannak téve a káros környezeti hatásoknak, ezért nagyon fontos, hogy egész évben gondoskodjon róluk, és megfelelően ápolja őket! Erre a legalkalmasabb a Hosszan tartó hidratáló kézkrém. Ajándékcsomagban kaptam.


Az egyetlen kézkrém , amit képes vagyok megtűrni magamon, mert az enyhén vizes állagának köszönhetően nem marad ragacsos utána a kezem. Hamar beszívódik, az illata nagyon kellemes, és bár az ekcémás tenyeremet nem tudja teljesen rendbe tenni, segít rajta. Megvettem a karácsonyi darabos kiszerelést, bízom benne, hogy a többi illattal is annyira elégedett leszek, mint ezzel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések