2016. április 19., kedd

Műholdas gépjárművédelem

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Huge Range - Next Day UK Delivery! KÁRŐR gépjárművédelem , autóriasztó, műholdas védelem, komplex védelmi rendszer biztosítással. Az As Solutions műholdas gépjárművédelem biztonságos és az egyik legmodernebb védelmet nyújtja az autótulajdonosok számára. Magyarországon is a műholdas gépjárművédelem.


Helyezze nagyobb biztonságba autóját.

Ezek olyan sütik, amelyek a weboldalunk működtetéséhez szükségesek. Ebbe a kategóriába tartoznak például azok a sütik, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön bejelentkezhessen a weboldal zárt részeibe. CRITERION Távfelügyelet gépjárművédelem kivonuló szolgálattal akár az ország egész területén. Riasztó, autóriasztó és műholdas gépjárművédelem , flottakövetés egy komplex távfelügyeleti szolgáltatásban. A hagyományos autóriasztó rendszerek és azoktól fejlettebb műholdas vagy anélküli járművédelmi rendszerek könnyen sebezhetőek, ha azok az utastérbe kerültek beszerelésre, illetve ha a motorblokkolási pont a könnyen hozzáférhető utastérben lett kialakítva.


Komplex, szabadalom védett gépjárművédelem. Automatikus aktiválás. A gépkocsi gyújtáskapcsolójának segítségével, annak kikapcsolásával állítjuk le a járó motort, ezzel indítunk el egy folyamatot, melynek eredményeként a Cerberos gépjárművédelmi rendszer aktiválása teljesen automatikusan fog megtörténni.

Műholdas gépjárművédelmi rendszerek. GPS alapú gépjárművédelem , motortiltással, azonnali pozíció adat lekérdezéssel, melynél nem kell aggódni, az autója biztonsága felöl. METASYSTEM a legmagasabb technológiával a biztonságért.


A legmagasabb szintű can-bus technológia védi gépjárművét. A műholdas összeköttetésen alapuló online nyomkövető rendszerhez Ön már a saját telefonjáról is csatlakozhat. Csupán internet elérés szükséges ahhoz, hogy bárhol, bármikor belépjen az internetes felületre és leellenőrizze autója helyzetét.


Számos mechanikus védelmi megoldást követően jelent. Gépjárművét műholdas védelemmel látjuk el, hogy Ön és családja mindig biztonságban tudja autóját. Teljes körű szerviz és javítás.


Mindennemű szervizelési és javítási folyamat koordinálása és alkat. Okosabb védelmet szeretne, mint egy hagyományos riasztó, váltózár vagy kormányzár – Online felülettel? A BIZTOS MEGOLDÁS: OBU City PRO. Havidíjmentes gépjárművédelmi rendszer mely egy korszerű műholdas riasztó - rablásgátló rendszer, akár kamatmentes hitelre is!


Legfőbb feladata, hogy a gépjárműlopást megakadályozza. Segítségével valós időben követhető a gépjármű helye. GPS nyomkövető rendszerek Budapesten Oldalunkon megtalál minden információt műholdas gépjárművédelmi, lopásgátló, járműkövetési illetve GPS nyomkövetési szolgáltatásainkról.


Erre a műholdas technológiára alapul napjaink leghatékonyabb gépjárművédelmi rendszere, a GPS autóvédelem.

Megdöbbentő, hogy a gépjárművédelem milyen rohamos fejlődést mutat az elmúlt alig tíz évben, gondoljunk csak a kormányzárakra, majd az egyre fejlettebb riasztó rendszerekre, esetleg az immobilizerekre. Elite csomagunk: Ezen csomagajánlatunk tartalmaz db külön álló eszközt, amely ajtónyításra vagy gyújtásra kódot kér, amennyiben másodpercen belül nem érzékeli, a hozzá tanított mobiltelefont vagy PIN kód nem kerül bevitelre a számkód panelen, akkor a riasztó hang kiséret mellett tiltja a járművet és sms riasztást küld a megadott telefonszámra. A SKY FORCE műholdas gépjárművédelmi rendszer ezzel szemben - anélkül, hogy a tettes tudná, hogy figyelik- a háttérben folyamatosan szolgáltatja az információkat az illetékes hatóságoknak, akik a diszpécser irányításával azonnal intézkednek.


Konkrétan: lopás esetén a gépjárműbe szerelt egység riasztást küld a. A Pajzs-Radar Kommunikátor bármyilyen személy, vagy tehergépjárműbe, illetve motor­kerék­párokba is beépíthető! A beépítés önállóan is kivitelezhető és olyan gépjarművekbe is vállaljuk a beépitést, amely gépjárművek már tartalmaznak valamilyen gépjárművédelmi kialakitást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések