2016. április 28., csütörtök

Mészkő burkolat impregnálása

Impregnálással a mészkő burkolat nehezebben szennyeződik. Konyhákban, bejáróknál és fürdőszobában kimondottan. A legjobb módja ennek az, ha kiválaszt egy kategóriát ezen az oldalon.


Ez annál is fontosabb, mert a kőburkolat előnye, hogy télel lassan hűl le, nyáron pedig nehezen melegszik fel. A beltéri kőburkolat kőkezelő szerekkel történő impregnálása ugyan úgy elengedhetetlen a tartós és szép burkolat megőrzéséért, mint kültérben. Erről az eladók felvilágosítást tudnak adni, a burkolat műszaki adatlapján megtalálható az információ. Solnhofeni mészkő A burkolat anyag, a felhasználási terület, valamint a használt impregnáló szer függvényében néhány évente az impregnálást érdemes megismételni, alapos és szakszerű tisztítást követően.


Az impregnálószer a burkolat természetes színét és struktúráját kiemeli, mélyíti, a felületnek nedves hatást kölcsönöz, nem teszi fényessé, ezért fakó és színtelen kövekre ajánljuk. A falak és a burkolat találkozásánál képződött hézagokat Mapesil AC rugalmas hézagkitöltővel tömítjük. Gipszkarton burkolása. A könnyűszerkezetes házak az utóbbi években nagy teret hódítottak maguknak. A fürdőszobába, konyhába, nappaliba is kerülhet hidegburkolat.


A gipszkarton falazat burkolása másféle. Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from Csempe doki? Mészkő burkolat ragasztása Csempe doki.


Márvány, mészkő , mozaiklap, terrazzo burkolatok felülete a használattól megkopik, elveszíti természetes fényét, matt lesz. A kopott felület használat közben elszennyeződik, szürke, fátyol rakódik rá. Ennek az állapotnak a megszüntetése a napi takarítás módszereivel nem lehetséges, de a kő felület eredeti állapota.


Napjainkban a kőburkolat mondhatni reneszánszát éli – szinte már elképzelhetetlen egy új ház kővel burkolt kisebb-nagyobb felületek nélkül. Sokszor azonban gondot okoz, ráadásul jelentős pluszköltségekkel jár vastagabb kőburkolat elhelyezése szerelt homlokzaton. Az ultravékony Slate Design LiteStone kőfurnér burkolat nagymértékben egyszerűsíti, gyorsítja.


Ha ez elmara és a műkő burkolat egyre jobban be mattul, már komolyabb fényezőporos polírozást kell alkalmazni. Műkő burkolatok impregnálása Az impregnálásra abban az esetben kerül sor, ha a meglévő műkő járólapja, műkő munkalapja, műkő padlólapja, vagy egyéb műkő burkolata a nedvet, vagy egyéb folyadékot nem taszítja már el, hanem magába szívja. Használata nagymértékben megkönnyíti.


MÁRVÁNY ÉS MÉSZKŐ FELÜLETEK IMPREGNÁLÁSA Vannak olyan területek, ahol szükséges a márvány és mészkőfelületeit impregnálással megvédeni. Ezek közül is kiemelkedik a kültéri teraszok, fürdőszobák és konyhai felületek kezelése. Speciálisan részünkre kikevert méhviasz oldatot alkalmazunk évtizedek óta, ami teljesen természetes és engedi a kő teljes. Legújabb típusok: homokkő, travertin, mészkő , kvarcit. A vágott kőburkolatok a letisztult karakteres épületekhez, formavilághoz minimál stílushoz társíthatók javarészben.


A koptatott kő: Egy kivételes eljárással készülő, antikolt hatást kelltő természetes kő. Amit a természetben a szél, a hőingás a homok és a. Megrendelőink igényeihez a legmagasabb fokon igazodva, a padlóburkolat természetesen nem kizárólag márvány, gránit vagy mészkő lapokból, táblákból készülhet, vállaljuk műemléki és új mozaik burkolat gyártását, felújítását is. A nagy gondossággal, előre legyártott, tört márvány és mészkő darabkákból.


Olyan mészkő felületeken használjuk ahol a meglévő mészkő burkolat a fényét vesztette vagy az újkori csillogó hatása már nem a régi. Polírozással gyorsan, hatékonyan, kis költséggel visszaállítható a mészkő járólap, mészkő munkalap, mészkő padlólap, vagy egyéb mészkő burkolat eredeti állapota. Márványpadlók felújítása, polírozása, csiszolása rövid határidővel! Megdolgozható kövek: márvány, mészkő , terrazzo, agglomerát, műkő.


A piaci igényeknek megfelelően természetesen nem csak a hagyományos méretű (30x3 40x4 60x6 60xstb.) lapokból készítünk padlóburkolatot, hanem vállalkozunk exkluzív, nagytáblás burkolatok készítésére is. Az egyik legismertebb dekorációs burkolat a téglaszelet, mellyel találkozhatunk homlokzaton, lábazaton, kerítésen, nappaliban, pulton, és számtalan falfelületen. A tégla színe nagyon meghatározó.


A vöröses, sárgás, barnás, vagy szürkés szelekciók árnyalatai alapvetően befolyásolják az összhatást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések