2016. március 30., szerda

Vas és fémker érd

Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek.


Budapest Lőrinci út 43. Alakjának köszönhetően ellenálló a torzulásokkal, hajlással és csavarodással szemben.

Ezért használják vázszerkezetekben oszlopok, gerendák készítésére. A kivitelezésének és homogén szerkezetének köszönhetően előszeretettel használják keretek, utánfutó alkatrészek, tartó szerkezetek gyártására. Célunk, hogy az Ön által megvásárolni kívánt termékeket a lehető legrövidebb úton és időben tudjuk az Ön rendelkezésére bocsátani. Tisztelt Partnereink! Cégünk a FÉMKER Fémkereskedelmi és Másodlagos Anyagokat Hasznosító Kft.


Alaptevékenysége a hulladékok, ipari alapanyagok, elsősorban különféle összetételű és minőségű színesfém, vas hulladékok, ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok, átvétele, előkezelése, vevő igénye szerinti feldolgozása, hasznosítása. A Fémker -csoport, mint a környezetvédelem iránt kiemelten elkötelezett vállalkozás alapításától kezdődően figyelmet fordít a megvásárolt, ill.

Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek. Az elmúlt év során tapasztaltuk, hogy a környezetterhelés egyre intenzívebb volta a szállításban a magasfokú precizitást és. Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


Legyen Ön is Partnerünk, és ismerje meg Cégünk gyors és rugalmas működését. Vas - Fémker - Érd. Lenti terméklistánkban a járatos vasanyagokat szerepeltetjük, készletünk folyamatosan bővül, ha Önnek eltérő méretre van szüksége keresse Ügyfélszolgálatunkat. A vasanyag árak megtekinthetőek az acéltermékekre kattintva. Nyitva tartások FÉMKER Kft.


Tüzép, Érd – Országos tüzép kereső – helyek. Még több információ a tüzép helyek oldalon. Begyűjti, feldolgozza és értékesíti a acél és vashulladékok valamennyi szegmensét. A begyűjtésből származó acélhulladék(ok), elsősorban termelő üzemek, gyárak, valamint a kis- és nagykereskedelmi forgalmazóitól kerül megvételre. Az acél és vashulladékok átvétele az.


Gyors és pontos kiszolgálás, telefonos, internetes rendelés, házhozszállítás. A Bakony- Fémker Kft. Gépkocsivezető - Érd , Cvonline.

A Cylex nem vonható felelősség alá és nem terheli semmilyen kötelezettség a megjelenített információk helyességét, pontosságát, megbízhatóságát vagy használhatóságát illetőleg. Az itt megtekinthető márkanevek, logók, képek és szövegek a jogtulajdonosok és harmadik felek tulajdonát képezik. Bejegyzett név VAS - FÉMKER - Általános Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A betonacélok a monolit és előregyártott vasbetontermékek armatúráinak, vasszereléseinek anyaga.


Megbízhatóság, Minőség, Innováció Itt a lehetőség, hogy csatlakozz egy olyan vállalathoz, ahol megbecsülik és értékelik a munkádat, ahol ki tudod magadból hozni a legtöbbet és sikeres lehetsz. Kirendeltségek közti szállító ( Érd ) Rendelkezel „B” kategóriás jogosítvánnyal?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések