2016. március 7., hétfő

Járólap lerakás minta

Ez csak akkor igaz, ha a burkoló lap mintás. Egy homogén színű, vagy nem jellegzetes mintával készített lap minden levágott oldalát fel lehet használni. Míg mintásnál megfordulhatnak a. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


Lépcsős színváltás burkolás minta Egy elegáns fürdőszoba burkolás általánosan használt alap burkoló mintája a lábazati szín dominancia. Lerakás során nem javasoljuk, hogy a falhoz tartva rakjuk a járólapot, mert könnyen meglepetések érhetnek bennünket, amikor a falról kiderül, hogy 2-cm-t is görbül és eltolja az egyenestől a járólapot.

Mi általában csapózsinórral kicsapjuk azt az egyenest, amihez tartani fogunk, így biztosítjuk, hogy egyenes maradjon a burkolat és ehhez szabjuk inkább a falnál a lapokat. Különböző méretű burkolólapok kombinálásához sablonok. BUDAPEST, CSÖMÖRI ÚT 38.


Közel (ebből raktáron) féle élő minta és körülbelül ugyanennyi katalógusból. Annyian kerestétek, hogy összedobtam egy rövidke leírást. Persze ez nem a csempe felragasztásáról szól, csak a mintákat teszem be.


Tehát egyszerűen az egyhangúság elleni tiltakozás. Ez a kirakási minta az évtizedekkel ezelőtt elterjedt parkettázási divatban gyökerezik.

De a parkettánál sokkal nagyobb méretű és változatos árnyalatú padlólapok egészen újszerű, érdekes padlófelületeket alkotnak ezzel az elrendezéssel. Szó szerint játszva készül el annak a gyerekszobának a padlója, amelyet különböző színű és erezetű falemezekből vágunk ki. A lényeg, hogy a puzzle-darabokat hajszálpontosan kell kifűrészelni, hogy azok tökéletesen összeilleszkedjenek. A kiválasztott fürdőszoba burkolás minta a lakók egyéniségét, ízlés világát épp úgy közvetítik, mint a választott többi berendezés. Van akinek egyik, van akinek másik tetszik, így bármelyik burkolás minta segítség lehet a kiválasztásban.


Térkő lerakás minták - megkönnyítik a dolgát Ebben a menüpontban nagy választékban találhatja meg a különböző térkövekhez tartozó rakásmintákat. Sok segítséget kaptam a csempe kiválasztásához (szín, minta , minőség ). Ennek a burkolat lerakási módozatnak az a lényege, hogy különböző méretű burkoló lapokat illesztünk össze egy mutatós, általunk kiválasztott minta szerint. Ennél a burkolási módszernél használhatunk akár különböző, vagy azonos színű lapokat is.


Mindkét esetben nagyon szép járólapozási mintákat kaphatunk. Az ötleteiket, ill. Burkoló munkadíjak segítik a fürdőszoba felújítás, átalakítás várható költségeinek ismeretét. Kiválaszthatod a fektetési minták alapján melyik szín és minta tetszik a legjobban számodra. A “product information” oldalon megtalálod a burkolatok méretét és színkódját.


Amint megtaláltad a megfelelő terméket a képet elmentheted vagy kinyomtathatod. Kérj tervet saját fotód alapján! A kész és megkötött (!) szegélyek közé tovább folytatjuk a murva feltöltését, amint az alábbi képen is láthatjuk.

Természetesen nincs kőbe vésve, hogy egy helyiségben csak egy fajta burkolási minta lehet. Ha szeretnénk, akkor egyszerre is alkalmazható a hálós, illetve a diagonál burkolás. Ez több munkát igényel, mintha csak simán az egyiket használnánk, de egy jó mesterburkoló ezzel a technikával nagyon hasznos dolgokat tud csinálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések