2016. március 23., szerda

Sírkő kellékek budapest

Sírkő és sírkő kellék webáruház. A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével. Egyszemélyes márvány és gránit sírkő készítés prémium minőségben.


Magyarország összes megyéjébe igénybe veheti sírköves szolgáltatásainkat. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A cég vezetése mindig képzett kőfaragó mester kezében volt, és jelenleg is abban van, mely garancia a megrendelői igények magas szintű kielégítésére.

A kezdetben alkalmazott kézi kőmegmunkálást - a. A közel évtized alatt számos fejlesztés, és továbbképzés segíti a modern, naprakész technológiákkal történő gyártási folyamatokat, évről-évre dinamikusan fejlődünk, a régi hagyományos műkőből készült síremlékek mellett a napjainkban népszerű gránit, márvány, mészkő anyagok. Hiányzó: kellékek Magyarker. Tárolt változat Hasonló. A TÓTH SÍRKŐ VÁL KFT, Fejér, Pest és Komárom-Esztergom megyében folyamatosan jelen van sírköveivel. Minden itt található temetkezési kellék, kegytárgy alkalmas a kültéri elhelyezésre a megfelelő rögzítéssel.


A képkeretek önálló kellé. Kútásással kezdtük majd kútgyűrűket kezdtünk gyártani a kutakhoz.

Mára, az egyre inkább fokozódó építőipari igényeknek megfelelően erősen kiterjesztettük tevékenységi körünket. Kérjük tekintse meg szimpla sírkő kínálatunkat! Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák.


A cég-, szolgáltatás- és intézménykereső. Itt megtalálja a szereplők elérhetőségét, telefonszámát, ügyfeleink web- és e-mail címét. Több mint 1db kiállított sírkő megtekinthető Mogyoródon! Budapest és környéke legnagyobb árubemutatója!


Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. A hamvak urnás elhelyezésére több féle lehetőség van. A sírköveket mészkőből, műkőbő. Lehet hagyományosan ravatalozással vagy ravatal nélkül.


A fülkét általában márvány vagy gránit lappal zárják le. Bárhol keressen a szóban. Szó elejétől keressen. Temetkezési vállalkozásunk, Fonyódon és a környező településeken végez teljes körű kegyeleti szolgáltatást, de természetesen megkeresés esetén az ország egész területén végezzük munkánkat. Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára?


Márvány, gránit, mészkő síremlékek, sírkövek és kiegészítő kellékek óriási szín és formaválasztékban egyedi igény szerinti kivitelezéssel. Az értékesített síremlékekre és az elvégett szakmunkákra tényleges garanciát vállal.

Sírkövek, emléktáblák készítése, betűvésés, aranyozás. Régi sírkövek felújítása tisztítása. Bizonyára Ön is tudja és érzi, hogy az információ szerepe napjainkban felértékelődött, hiszen annyi van belőle, hogy a választás nehézkessé válhat.


Szintén találhat referenciát urnás síremlékekre vonatkozóan, illetve másfeles sírkövek is szerepelnek kínálatunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések