2016. március 3., csütörtök

Lbknauf gres ragasztó ár

KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár zsák termékre vonatkozik! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Aktuális Lb knauf ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! A Gres M beltéri gres lapokhoz és kerámia lapokhoz kifejlesztett csempe és járólap ragasztó.

Ideális választás közepes lapméretig (cm) otthonok és kis terhelésnek kitett irodák burkolásához. C1TE minősítésű, tehát cementkötésű (C), normál terhelhetőségű (1), tixotróp, vagyis lecsúszásmentes (T), hosszú. A többi termék között megtalálja a gres , kerámia lapok, kövek és márványlapok rögzítéséhez szükséges ragasztót, akár kültérre is. A homlokzati hőszigetelő rendszer működését nagyban befolyásolja a rendszerragasztó helyes alkalmazása. Emelt minőségű, flexibilis, megcsúszásmentes kül- és beltéri ragasztó , hosszú nyitott idővel.


Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő- kerámia- és cementkötésű-burkolatok ragasztására használható, kül- és beltérben. A Sminősítéssel rendelkező ragasztó különösen alkalmas teraszok, erkélyek, medencék, fürdők, mosdók, gőzkabinok burkolásához. Styrokleber EPS polisztirol ragasztó kg.

Mapei, Mapegum WPS kg beltéri vízszigetelés. LB Knauf ragasztók Budapesten, raktáron. LB KNAUF termékek műszaki leírása. Uniflott, Aquapanel Qés.


Alacsony nedvszívó képességű laphoz is ( gres ), falra és padlóra, kültérben és beltérben, padlófűtésre. Fagyálló flexibilis csemperagasztó. Ajánljuk nagy méretű kerámia és gres lapokhoz. Alkalmazható kül- és beltérben, erkélyekhez, teraszokhoz, padlófűtéshez, erős mechanikai igénybevételnek kitett felületekre.


A lényeg a csempe alatt van. A burkolatok esetében az esztétikum mellett a tartósság az egyik legfontosabb szempont, ebben pedig meghatározó szerepe van a ragasztásnak. Minden, ami az építkezéshez, felújításhoz szükséges lehet!


A weboldalon feltüntetett ár bruttó ár. A diszperziós és főleg a reaktív műgyanta ragasztókat elsősorban akkor alkalmazzuk, ha nem nedvszívó alapfelületre (fém, műanyag, üveg stb.) kell ragasztani, illetve, ha az általánostól eltérő egyéb. A Flex M csempe- és járólapragasztót új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok alapv.


HABARCSTÍPUS: A Gres ragasztó tixotróp tulajdonságú (megcsúszásmentes), gyárilag elôkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közv Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet. Kül és beltérben, gres lapokhoz is. Alkalmazási területe széleskörű, hiszen kül- és beltéri kerámia, természetes kő, gres , mozaik, cementkötésű lapburkolatok fugáinak kitöltésére egyaránt.

MUREXIN SFK GYORS FLEX 25kg. Csempe és járólap ragasztó. BAUMACOL FLEXTOP CSEMPERAGASZTÓ 25KG. LB – KNAUF ROCKFIX RAGASZTÓ kg. Agyagkerámia, gres , cement és temészetes kő lapok.


Olcsó új eladó és használt Lb knauf sflex. Interproject flexragasztó kg. Basic – csempe- és járólapragasztó – kg. Sakret gressragasztó FK kg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések