2016. március 25., péntek

Szekrényajtó üvegezés

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Limited Time Offer. Foglalkozunk kültéri és belsőépítészeti üvegezésekkel, úgy mint egyedi zuhanykabinok, beltéri edzett üveg nyíló és tolóajtók, beltéri üvegfalak, korlátok.


Kirakat üvegezés , ajtó üvegezés , hőszigetelt ablak üvegezés. Gulyás János üveges mester. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – szekrényajtó.


Tükörajtó üvegezés ( nyíló és toló ajtó ) Szekrényajtó és konyhabútorok ajtóinak üvegezése. Számláinkat minden magyarországi biztosító elfogadja! Teljes üveg beltéri ajtó, vagy részben üvegezett beltéri ajtó üveg cseréje, beépítése.


Katedrálüveg, fehér, sárga, bronz, savmaratott üveg, egyedi homokfújt üveg. Lacobel 4mm vastag festett üveg. Dekorációs célokra.


A standard hőszigetelő üvegezés mellett egyéb üveges feladatok ellátására, különleges igények kielégítésére is szakosodtunk. Ma már ezt inkább rátét léckerettel oldják meg. Ezekhez pedig akár a fazonos bútor díszlécek is megfelelnek, amelyeket egymásba eresztett csapozással állítanak össze, és közvetlenül az üvegre, vagy rácsként kialakítva - üvegezés előtt - az ajtókeretbe vésett fészekbe ragaszthatók.


A díszlécek üvegre. A Horák Üvegtechnika egyik kiemelt szolgáltatási területei közé tartozik az egyedi üvegbútor készítése. Modern lakások, irodák különlegesen elegáns és esztétikus kiegészítője vagy domináns alkotóeleme lehet.


Az Üvegcentrum Kft. Fő profilunk az építészeti üvegek nagykereskedelmi forgalmazása volt. A SZÍNES ÉS FESTETT ÜVEGEK LEGGYAKORIBB FELHASZNÁLÁSA: Belsőépítészeti dekor üveg, konyhai hátfal üveg, ajtó üveg, szekrényajtó üveg, üvegfal készülhet belőle.


Vagy amire Ön szeretné használni. Nyílászáró üvegezés – Horák Üvegtechnika – Ablak üvegezés , ajtó üvegezés , üvegajtó, zuhanykabin, szekrényajtó és konyhabútorok ajtóinak üvegezése. Egyedi belsőépítészeti üveg , díszüveg és tükör megoldások. Beltéri üveg , ajtóüvegek , díszüveg , belsőépítészet. Fehér, fekete vagy színes festett.


A hőszigetelés szempontjából elengedhetetlen a megfelelő anyag-összetételű, jó minőségű üveg kiválasztása. Valamint a szakszerű üvegezés. Igény szerint helyszíni kiszállással és szereléssel vállalunk mindennemű üveges munkát.


Vigye rá egerét a lenti képekre, hogy többet megtudjon róluk. Edzett üveg gyártás, rövid határidővel. Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg.


Patinás, szép, régi ónémet cseresznyefa szekrény, felújítandó állapotban! A tokajink egy nemzeti kincs Szerintem a tokajink egy nemzeti kincs. Szakmai tapasztalatszerzésünket nagyban segítette, hogy közülünk többen is munkát vállalhattak.


Keressen a közelében található Üvegek tartózkodási helyének megosztásával, vagy a cím, város, állam vagy az irányítószám megadásával. Cégünk bútor készítéssel foglalkozik. A Vasco - Bútor Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések