2016. március 7., hétfő

Szerelmet bevonzó kövek

Görgess tovább, hogy még többet megtudhass a fenti kövek gyógyhatásáról, vagy kattints ide a szerelmi. A szerelem és szexualitás kövének is tartják. A legerősebb szerelmet bevonzó tárgy a rózsaszirom. Léteznek olyan kövek , ásványok, amelyek bizonyítottan segítenek a szerelem bevonzásában. Ezek a kövek segíthetnek bevonzani - Az elakadt szerelemenergiákat feloldhatod a gyógyító kövek segítségével.


A rózsakvarc hatása: A mesterkristály egyike. A legismertebb kövek közé tartozik. A lelki terhek megszüntetése, a vízerek leárnyékolása, mágneses mezők abszorbeálása.


Használhatjuk kelések ellen, megszünteti az agressziót erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében. Vérszegénység ellen, angina pectoris. Talán közhelyként hat, hogy a vörös rózsa a szerelem jelképe, ennek ellenére az egyik legősibb szimbólum, amelyet már az ókori Görögországban is a szerelemmel hoztak összefüggésbe, és Aphrodité szent növényeként tartotta számon.


Egy olyan vörös rózsa. Tudd meg, melyek a legerősebb szerelemhozó kövek , és miként alkalmazd őket, hogy teljes mértékben kifejthessék hatásukat. Gyógyító kövek szerelem , szenvedély keltéshez.


A legerősebb szerelmet bevonzó tárgy az ezotéria szerint - Nézd meg, melyek a legmegbízhatóbb szerelemhozók, hogy ne várj hiába a boldogságra! Akadnak köztük olyanok is, melyek a fenti elv alapján segítenek legyőzni azokat a beidegződéseidet, viselkedésmintáidat, önkorlátozó hiedelmeidet, melyek meggátolnak a kapcsolatteremtésben. A feng shui által használt bágua-térkép szerint az otthonunk minden része az élet egyes területeinek felel meg. Ha szemben állsz a bejárati ajtóval, akkor a lakás jobb hátsó fele képviseli a házasságot és a szerelmet. Ez azonban még nem minden: az ősi tudomány szerint a hálószobában van egy szerelemsarok - ha háttal állsz az ajtónak, a távolabb eső, jobb oldali.


Ajándékozz szerelmet , gyógyulást vagy épp sikert! Nőiesség erősítő, önbizalom növelő, szerelmet bevonzó ásvány karkötő Matt rózsakvarc, leopárd jáspis, rózsakvarc, színezett rózsaszín jade, rózsaszín roppantott hegyikristály ásvány karkötő. Gazdagságot és bőséget bevonzó yantrák Vonzd be a bőséget, boldogságot és egészséget az otthonodba!


Manapság az ember sok mindenre vágyik. Ha lelkünk legmélyére tekintünk azt is tudjuk mi az amire a LEGJOBBAN vágyunk, tiszta szívből, igazán. Bizonyos tárgyakról már az ősi kultúrában is úgy gondolták, hogy szerencsét hoznak a szerelemben, vagy segítenek bevonzani a megfelelő társat az életünkbe. Lássuk mik ezek a mágikus képességgel ellátott tárgyak, amelyek segítségével talán te is rá találhatsz a hercegedre!


Ne habozz, ha menyasszony vagy, vagy pedig szeretnél☺ lenni ! Védelmet nyújtó kövek : borostyán, ametiszt ,karneol A BŐSÉG VIZE Az emberek többsége mindig sikeresebb akar lenni, mit amennyire valójában az. Sokan nagyobb szerelmet , több pénzt, jobb egészséget szeretnének, mint amilyenben részük van. A kövek programozása Tapasztalatom szerint a kövekbe az ősprogram szerint, melyet a kövek kristályrács szerkezete és a kristályrácsba benne lévő ásványok adnak, bele lehet tenni egy személyes programot is.


Ez a program a személyes, mellyel felgyorsítja a számomra elérendő cél bekövetkeztét. Kochi Szerelmet Vonzó ásvány nyaklánc, Rózsakvarc féldrágakövekből és piros zsinórból, egyedi csomózott fűzés technikával készült nyaklánc. A piros szín frissítést és jó szerencsét hoz az életünkbe.


Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések