2016. március 2., szerda

Csomagtér nyitó motor húzó

Csomagtér nyitó motor , húzóCsomagtér nyitó húzó – motor. Beépítésével a csomagtér ajtó gombnyomással nyitható,vagy használható távirányítós központi. Olyan autók esetében ahol a csomagtér az ülés oldalán lévő karon keresztül. A csomag tartalmaz db húzó motort, szereléket, nyomógombot a kézi működtetéshez és kábelköteget biztosítékkal.


Találja meg nálunk a megfelelő autó alkatrészt! Biztos másnak is megfogalmazódott már a fejében a gondolat, hogy néha jó lenne ha nem kellene a kulccsal.

Elektromos csomagtér nyitás. Automatikus csomagtér nyitás. DIY Hammer Assembly of Powerful Homemade Airgun for Single Shoot New Creative DIY - Duration: 7:21. Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14. Elvileg a csomagtér nyitáshoz egy ún.


Ft-os ára hamar elriasztott. A másik lehetőség, egy mezei központi zár motor. Ennek már sokkal barátibb az ára, mindössze 7Ft.

Alkalmas kilincs nélküli ajtók távvezérelt nyitásához is. Bovden segítségével, riasztóról, központi zárról, vagy gombról működtetve kipattintja a csomagtér ajtónkat! Figyelem nem minden autóba beszerelhető! A képen látható alkatrész olcsó szállítási költséggel tudom küldeni bárhova kivéve külföldre.


Lepróbálva~Átvizsgálva hibátlan állapotban Olcsón. A rugó hatására most már kitolt az alapállapot , és a motor húzó üzemmódba kerül ha áramot kap, a rugó pedig ismét visszatolja. Univerzális központi zár szettek nagy választékba a Metroman Webáruházban. Mi kell belé,hogy OK legyen,zár pattintó mágnes,vagy egy vezetékes mezei_kp motor.


Igazából a kp_ motor mechanikai be _szerelése nem tiszta,mert csak egy pici rudacska van a zárnál,ami rugós,és a kulcsos_szerketyű tologatja,ha benyomom a külső nyitó gombócot. OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Nem csak nálunk van ez így.


Motor csere a megoldás. Focus csomagtér dettó ilyen motor van benne ,kolleginámnak tönkrement. Annyi eltérés van a két motor között hogy a csatlakozok nem a motor végén hanem az elején vannak.


Nekem jó úgy a motorom hogy kivettem a védelmet ,de a focuson szétégett a belseje.

Ford Transit, adagoló, önindító, generátor, motor vezérlő, lámpa, fényszóró, ajtó, kilincs, zár, zárszerkezet. Please Choose: items. Thumbnail View List View.


A legkeresettebb Központi zár alkatrészek VW PASSAT Variant gépkocsihoz. Választhat különboző Központi zár alkatrészek közül VW 3Bvagy PASSAT Variant gépkocsikhoz a márkás termékekből, vagy vásároljon más, kiváló minőségű alkatrészt. Amikor a fővárosból hazautazunk Gyulára, a 2literes csomagtér nagyon kevés, főleg két kisgyermekkel. A hosszabb utakra kénytelenek vagyunk tetőcsomagtartóval menni. Kikapcsolás: a gépjárm ő rádiótávirányítású kulcsával kiadott nyitó jelére kiad egy 1mp-es impulzust.


Nyitó jelnek számít a nyitó , valamint csomagtér nyitó gomb megnyomása. Get directions, maps, and traffic for Csömödér ,. Check flight prices and hotel availability for your visit. Tágas belső, komfortos ülések és egy könnyű karosszériával jól húzó kis motor. Sőt meg merem kockáztatni, hogy kétszer több hengernyi Porsche boxer motor hangot is hallottam benne valahol.


Bár ezt lehet már csak bele akartam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések