2016. március 15., kedd

Fakro tetőtéri ablak

Ez a tetőtéri ablak hasonlóan működik, mint a középen billenő tetőablakok, de az ablak forgástengelye az ablak középsíkja felé lett emelve, így a magasabb emberek is könnyedén az ablak alá sétéálhatnak. Az ablakszárny alsó része felnyíló szárnyként viselkedik, míg a felső része kiegészítő bevilágító szerepet. Szenzációs áron kínáljuk az ár érték arányban verhetetlen OPTILIGHT ECO, VK, TLP tetőtéri ablakunkat, mely tetőablak márkák vezérképviselete vagyunk. Ez a weboldal cookie-kat használ, annak érdekében, hogy a legnagyobb komfortot nyújtsa a weboldal használata során.


Ne feledje, a tetőablakok és fénycsatornák esetén a termékekhez BURKOLÓKERETET is szükséges vásárolni. This feature is not available right now.

Please try again later. Speciálisan kialakított szerkezete révén. FAKRO TETŐTÉRI ABLAK. Optilight, Fakro , Dacalux tetőablakok és kiegészítők.


Optistep padláslépcsők széles méretválasztékban. Esztétikus, tartós fafelületű tetőtéri ablak. Vetemedésmentes szerkezetével tökéletes záródást biztosít.


A kilincsbe épített szellőzőnyílással egyszerű a szellőztetés akár úgy is, hogy az ablak közben zárva van. A felső kilinccsel kényelmesen nyitható akkor is, ha a tetőtéri ablak alá bútor kerül.

A VELUX éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőablakokat és kiegészítőket kap. A tetőtéri ablakok jelentősen átformálják a tetőteret. A helyiség típusának és jellegének megfelelően számos szerkezetű tetőablak közül választható ki a legmegfelelőbb, a csoportos beépítések révén pedig.


Kedvező árú magyar gyártású tetőablak fényzáró rolók és külső hővédő rolók tetőtéri ablakokra. Tetőablak beépítés és csere 15. Szemünknek is biztosítja a látási. A világon több, mint saját tulajdonú, külföldi forgalmazó céggel rendelkezik.


A Fakró cég Lengyelország vezető tetőtéri ablak gyártója. A Fakró termékek széles skálájának gyártója, melyek lehetővé teszik a tetőtér kényelmes belakását. Ide tartoznak: sokféle szerkezeti megoldású tetőtéri ablak típus: billenő, felnyíló-billenő, térdfal-ablakok, tetőkibúvók, felülvilágítók. A nagy gyártók –mint a Roto, Fakro , Schindler tetőtéri ablakai ugyanúgy javíthatók és felújíthatók, mint a Velux tetőablakok.


Olyan tetőablakokkal is találkozunk időnként, amelyek gyártása már rég megszűnt, alkatrész nincs hozzá, ezért nem tudjuk vállalni javításukat. Ezekben az esetekben tetőablakcserére van szükség. A csúcsminőségű VELUX tetőtéri ablakokat kiemelkedően hosszú élettartamra tervezték, a minőség és a megbízhatóság szinonimájává váltak.


A vállalat év garanciát biztosít minden tetőtéri ablak vásárlásakor. A garancia lejárta után pedig a VELUX szerviz áll az ablak tulajdonosok rendelkezésére. Free Shipping Available.

Money Back Guarantee! Fakro tetőtéri ablak kiegészítők Belső árnyékolók. A belső kiegészítők fő célja a belső tér díszítése.


A gazdag típus-és színválasztékuk különböző belső terekben hozzájárulnak a helyiség belső jellegének kialakításához. A Fakro billenő ablakok vasalata lehetővé teszi az ablak elfordítását a tengelye körül. Ezen kívül lehetővé teszi az ablak nyitott pozícióban hagyását, valamint annak kifordítását 1o-ban, ami módot ad az ablak kényelmes tisztítására. A párazáró illetve a páraáteresztõ fóliagallér a hőszigetelő szalaggal együtt komplett rendszert képezve biztonságosan védi a beépített tetőtéri ablakot és a belsõ burkolatot. Ez lehet műanyag vagy fa, illetve fehér poliuretán lakkal bevont fa.


A műanyag tetőtéri ablak előnye, hogy nem kell 2-évente felújítani a lakkozást, nem károsítja a pára (fürdőszoba, konyha, stb…), egyszerű a takarítása. Hátránya, hogy valamivel magasabb áron kapható. Viszonteladók és felszerelést végző szakemberek részére kedvezményt tudunk biztosítani az árlistában található tetőablak külső, belső, szúnyogháló és távnyitó árakból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések