2015. április 23., csütörtök

Sírkő mécsestartó

A TÓTH SÍRKŐ VÁL KFT, Fejér, Pest és Komárom-Esztergom megyében folyamatosan jelen van sírköveivel. Az egész ország területére szállítunk! Kérem amennyiben termékeinkről. Sírkövek, síremlékek, kripták, urnák készítése és felújítása, év garanciával.


Milyen vázát válasszunk? A síremlékeken elhelyezett álló vázákban a nyári meleg hatására a víz gyorsan felmelegszik, elpárolog, nem biztosítva a virág tartósságát. Leginkább a süllyesztett vázákat javasoljuk, melyekben az álló vázához képest jóval nagyobb űrtartalmú vázabetét helyezhető el. Mivel közvetlen napsütés nem éri, a víz hosszú időn keresztül. A szimpla sírkövek 90x1szélességű sírhelyre készülnek.


Méretei: alsó járókeret 90x190cm, a keretrész egy, kettő vagy négy darabból áll alátétszegély két darabból áll. Gránit síkövek és síremlékek forgalmazása prémium minőségben. Sírkövek készítése, felújítása és helyreállítása Budapesten és az ország teljes területén. Az itt található sirkő galéria nem fedi le a teljes kínálatot, számtalan variáció közül választhatnak megrendelőink. Az olcsó sírkő kategóriát a hagyományos műkövek jelentik, ugyanakkor akad bőven kínálatunkban közepes, illetve magasabb árfekvésű síremlék is.


Sírkő és sírkő kellék webáruház. Akciók - Kérjük tekintse meg legújabb akcióinkat - sírkő készítést az ország egész területén vállalunk - sírköveinket mindig az Ön igényeit figyelembe véve gyártjuk. A színek és a formák variálhatóak!


Sírköveinket kamatmentes részletre is megvásárolhatja! A sírkő váza igazán praktikus dolog, mert így nem kell oda nem illő dolgokba tenni a virágokat. Az ültetett növények mellett mindig vihetünk friss, vágott virágot is a sírkő vázába, ezzel pedig változatosabbá tehetjük a sír megjelenését. Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson termékeink közül!


Bemutató kertjeinkben kiállított sírköveink kedvezményes áron megvásárolhatóak! Vázák, mécsestartók – VZ212. A síremlékek gyakori díszítő elemei a sírkő vázák és a mécsestartók , melyek dekoratívvá teszik, valamint funkcionális feladatokat is ellátnak.


Ha ritkábban látogatjuk a temetőt, érdemes zárt sírkövet választani. Szolgáltatásaink között sírkő kiegészítők készítése, árusítása is megtalálható (pl. szobor, váza mécsestartó ). A sírkövek - síremlékek készítését rövid határidővel, teljeskörű ügyintézéssel, helyszínre történő szállítással és összeállítással vállaljuk. KőBirodalom kőburkolat.


Nem célszerű bokrosodó nagyra növő növényeket beültetni mivel azok gyökere a sírkövet. Szintén találhat referenciát urnás síremlékekre vonatkozóan, illetve másfeles sírkövek is szerepelnek kínálatunkban. A sírkő galériában feltüntetett képeken kívül természetesen még számos variációban el tudjuk készíteni önnek a kívánt síremléket. A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével.


Egyedi sírkő készítés az elképzelései alapján: Egyedi formák, faragás, többféle színből és anyagból. Manapság a legtöbb sírkő készítő, értékesítő kész sírköveket árul. Vállalkozásunk több évtizede az egyedi elképzelések megvalósításában emelkedik ki a sírkő készítő vállalkozások közül.


Igen, szeretnék feliratkozni a JYSK e-mail hírlevelére ami a legfrissebb ajánlataikat, újdonságokat és katalógusaikat tartalmazza valamint információkat az éppen futó kampányaikról a JYSK. Amennyiben e-mailben kér árajánlatot, kérjük a levélben adja meg telefonszámát is! Gmail felhasználók esetében előfordulhat, hogy válaszlevelünk a Gmail felület Promóciók mappájába kerül, kérjük ezt is ellenőrizze, ha nem találja ajánlatunkat fiókjában az árajánlatkéréstől számított órán belül.


A márvány sírkő is átcsiszolható, fényezhető, teljesen új állapotba hozható. A márvány teljes mértékben fagyálló, így hosszútávon megoldást jelenthet. Ami ellene szól, hogy az ára vetekszik a gránitéval, ami lényegesen jobb alapanyag sírkőkészítésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések