2015. április 20., hétfő

Kijelzővédő fólia gyakori kérdések

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Ebay-en láttam kb 1$-ért védőfóliát, elég sok típusra. Van valakinek ezekkel tapasztalata? Eddig drága fóliám volt, de elsőre nem sikerült szépen felrakni, így kicsit csúnya, a boltban pedig felrakják de ha elrontja akkor se fizetik ki.


Ha már fólia , két divatos, felpimpelt verziót is rátettünk a telefonunkra. Az üvegfóliák ráadásul mintha a kijelző betörése ellen is védenének,. Vissza a telefon, navigáció lcd. További gyakori kérdések a termékkel kapcsolatban.


XPRO kijelzővédő fóliák és üvegek bemutatója – Kipróbáltuk, hogy mit. A kijelzővédők első generációja. Sokféle létezik belőle (pl.: PET, TPU), vannak amelyek már több rétegből is állnak, mint például a polimer anyagból készült Anti Shock kijelzővédő fólia , de van már belőlük kimondottan az ívelt (hajlított) szélű kijelzőkhöz készült, teljes lefedettséget biztosító Ultra Clear 3D kijelzővédő fólia is.


Kell rá kijelzővédő fólia ? Samsung Atelefonom van, gorilla glass ha jól tudom. Macerás e annyira, mint a sima fólia , vagy elég csak felrakni a telóra. Macera alatt értebuborékosodás, kárbaveszett fólia , stb. A leszedett kijelzővédő fóliát újra fel lehet ragasztani? Levettem és szeretném visszatenni.


Melyik kijelzővédő fólia a jobb: Tempered Glass vagy Ultra Clear? Válaszok a kérdésre. A JO33FÓLIA-nak ezen értéke a fólia közvetlen közelében μT. Ezáltal teljes bizonyosággal ki lehet jelenteni, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint, a fűtőfilm semmilyen káros hatással nincs az emberi szervezetre.


Cikkünkben megmutatjuk, mennyit ér a gyakorlatban egy kijelzővédő fólia , és bemutatjuk, hogyan fóliázunk mi az APPSolute-ban. Pormentesen, buborékmentesen, gyorsan. Annyira biztonságos a fólia , hogy a barátaid majd azt hihetik, hogy a kikapcsolt telefonod bámulod.


A mobilodra minden eddiginél könnyebben rakhatod rá a kijelzővédőt, amihez megadjuk az eszközöket is. Az edzett üvegfólia maximálisan. Készülékek, kiegészítők és alkatrészek is megtalálhatóak kínálatunkban.


Gyakori kérdések - Mobiltelefon és tablet kiegészítők, gyors szervizeléssel, olcsó házhozszállítással. Töltők minden mennyiségben. Hívás mutatós, mivel a fedlap átlátszik, ha elég erősre van beállítva a kijelző fényereje. Amennyiben van olyan funkció a készülékben, amivel a kijelző érzékenységét lehet állítani és az érzékenyre van állítva, akkor kezelhetővé válik a fedlapon keresztül, azonban ezt egy kijelzővédő fólia befolyásolhatja!


Miért ilyen olcsó a karbon fólia ? Először is nem a mi karbon fóliánk az olcsó, hanem más helyeken árulják a fóliákat irreálisan magas árakon. Célunk az, hogy mindenki elérhető áron tudjon hozzájutni normális minőségű carbon és egyéb dekorációs fóliákhoz. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Amennyiben ez nem történik meg és a mérethibás fóliát felhelyeze abban az esetben a terméket nem tudjuk cserélni vagy az.


Kedvező árak és széles választék. Vásárolj Xiaomi Mi Amobiltelefonhoz tartozékokat az ecell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések