2015. április 29., szerda

Jabo 2 etetőhajó vélemények

Etyeken teszteltük a hajót. A radarja elég kezdetleges, de mélység, hőmérséklet mérésre illetve nagyobb halak megtalálására jó. A hajó érdekessége még az alj. JABO etetőhajó radaros gps magyar kézikönyv vagy leírás? Valaki esetleg magyarul eltudná küldeni nekem?


A JABO -2CG üzemi frekvenciája ,4gHZ és 2különböző frekvenciapontra állítható, így több etetőhajó ugyanazon a víz területen akár egyidejűleg is használhatók. Minden alkalommal, amikor a JABO -2CG- t használjuk, a kiindulási pontot akár manuálisan akár automatikusan be lehet beállítani. Azután ha a kiindulási. Jabo II etetőcsónakról vélemények ? Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a sze.


Play all Star Wars Lázadok 2. Eladnám a fent említett etetőhajómat! Alkalmas felszerelés behúzására,mélység és vízhőmérséklet mérésre. KB 2kg etetőanyagot visz be egyszerre Beszámítok rod podot,dőlőbó. Ez nem a radaros változat!


A motorokat össze lehet. Aktuális Etetöhajo ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Vélemények (0) Értékelések Még nincsenek értékelések. Kilépés a válaszból.


Etetőhajó halradarral, Jabo 2B 20A akkuval kb óra üzemidő! Többféle olcsó, használt Jabo etetőhajó eladó. Mennyi a Jabo etetőhajó ára használtan? Eladó egyszer használt Jabo 2B etetőhajó ! Beépített halradar, vízhőmérséklet és vízmélység megjelenítés.


Ft‎ Kosárba Bővebben. Mindegyik etetőhajó a legmagasabb minőségben készült, hínár és zsinór felszedés elleni védelemmel (zárt házban elhelyezett propeller). GPS pontot tud megjegyezni, autopilota van benne, új tengely , aminek köszönhetően sokkal finomabban borít. Hatótávolsága: 300m Körülbelül 1. Szerelék behúzására alkalmas.


Távirányítójában is akkumulátor van. Ha az akkumulátort rövid ideig, azaz vagy óráig ismételten használatba veszik, majd rövid ideig, akár csak félig töltik, akkor megsérül - élettartama rövidül. Sok felhasználó használja a hajókat vagy órára, majd a használatok közben, újra bedugja őket töltésre, de nem várja meg a 1-os töltöttségi. Katamarán etetőhajó hogy billent? A Velencei tavon lehet etetőhajót használni?


Ugyanoda etetni, etetőhajóval?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések