2015. április 28., kedd

Antisztatikus laminált padló

A laminált padló könnyen kezelhető, higiénikus felületetet alkot. Tisztántartása igazán egyszerű, jól kicsavart nedves ruhával, a kifejezetten laminált padlóhoz kifejlesztett Woodstep ápoló-tisztítóval könnyen karbantartható. Allergiásoknak is ajánlott, hiszen antisztatikus felületű, így nem vonzza a port.


Könnyen illeszthető, ragasztás nélkül fektethető laminált padló , melynek vastagsága mm. Itt találhatunk 33kopásállósággal bíró termékeket is.

A lakás bármelyik szobájába, kisebb forgalmú irodákba ajánljuk. De választáskor fontos a vastagságot a kopásállósággal együtt mérlegelni, mivel egy mm-es padló. Még nem döntötte el, mivel burkolja le kedvenc lakterét?


Bizonytalan a választásban? Akkor most jó helyen jár, mert nálunk biztosan megtalálja a megfelelő parketta, laminált padló , parafa, padlószőnyeg vagy akár PVC padlóburkoló anyagokat, amelyekhez hasznos tanácsokkal is szolgálunk. Videó a csendes laminált padlóról. Nézze meg a videót, s megtudja mennyi különbség van a hagyományos és a lépészaj-elnyelő laminált padló között!


Iskolákba, óvodákba, nagy forgalmú irodákba, illetve a lakás bármely helyiségébe ajánljuk.

Hosszútávú választás. Minden ár bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. A Kronoswiss laminált padló márka a minőséget és az innovációt jeleníti meg.


Kivételes formatervek és különböző textúrák állnak rendelkezésre. A jelenlegi laminált padlógyűjtemény SWISS FLOORS különböző termékcsoportját mutatjuk be Önnek. Mivel antisztatikus a felülete, nem vonzza a port, így allergiások számára is remek választás.


Padlófűtéssel kompatibilis. A lakásfelújítások kiemelt elemét képezi a padlófűtés beszerelése, amely egy speciális alátéttel a laminált padló alá is beszerelhető. Erős kopásállósága és széles színválasztéka. Erre figyelj a laminált padló tisztítása során: Vannak bizonyos aranyszabályok, amikre jobb, ha odafigyel az ember, mikor a laminált padló tisztítását végzi. Mivel teljesen áttetsző, alapvetően nem tűnik fel, de mivel kémiai hatásokra képes elszíneződni, fontos a. KM Par-Ker, padlók az örökkévalóságnak on parketta, padló … A modern belsőépítészetben egyre nagyobb szerepet kapnak a különféle padlóburkolatok.


Mindegy, hogy fa, bambusz, linóleum vagy szőnyegpadló, a melegburkolatok az enteriőrök meghatározó szereplői. Még jobb, ha speciális laminált padló tisztítószert és felmosó mopot használunk. A tisztítófolyadék használata roppant egyszerű és gazdaságos: liter vízhez adjunk egy kupaknyi tisztítószert.


Laminált padló : Minden, amit a sokoldalú padlóburkolatról tudnia kell.

Terhelhetőségének, hosszú élettartamának és könnyű lerakhatóságának köszönhetően a kiváló minőségű, autentikus famintákkal ellátott laminált parketta otthonát egy igazi paradicsommá varázsolja. A Kaindl klasszikus laminált padlóburkolatok anyaga több mint -ban környezetbarát faőrlemény, amelyből nagyszilárdságú hordozólap (HDF) készül. Felületük ellenáll a cigarettaparázsnak, különféle háztartási. A legnagyobb eltérés laminált padló és szalagparketta között a vastagságban van.


A különbség leginkább azok számára fontos, akik építkezéskor vagy felújításnál a két burkolat között vacillálnak. A LOGOCLIC laminált padló nem csak egyedülálló otthonosságukkal nyűgözik le. A padlók felülete antisztatikus , nem vonzza a port és egyben parázsálló is! Quick-Step laminált padló egy állandó antisztatikus réteggel van ellátva.


A BerryAlloc a laminált padlók legszélesebb kínálatát nyújtja, a kiegészítők teljes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések