2020. április 24., péntek

Urna sírkövek

A sírkövek árát a szín befolyásolja, ezért a képeket ár szerint növekvő sorrendben állítottuk össze. Kérjük tekintse meg urna sírkő kínálatunkat! Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák.


Gránit urnakövet 135. Kőbirodalom urna , szimpla- és dupla sírkövek. Cégünk egy családi vállalkozás.

A képeken látható, már elkészült sírkövek , mind rendelhetőek. Amennyiben más színű vagy formájú urna sírkövet szeretne vásárolni, akkor keresse telefonon munkatársunkat vagy érdeklődjön. Urna sírkő és síremlékek készítése rövid határidővel.


Külön kategóriákra vannak szedve az exkluzív, a szimpla, a dupla és az urnás sírkövek. Az itt található sirkő galéria nem fedi le a teljes kínálatot, számtalan variáció közül választhatnak megrendelőink. Egyéb termékek Emléktáblák Lépcsőlapok Asztallapok Ablakpárkányok Konyhapultok Fürdőszobapultok.


Sírkő készítés és felújítás több évtizedes tapasztalattal, meg. A színek és a formák variálhatóak!

Sírköveinket kamatmentes részletre is megvásárolhatja! A keretek vastagsága cm. Az urna sírkövek tömör gránitból készülnek!


Több mint 1db kiállított sírkő megtekinthető. Kiváló minőségű, gránit, márvány és mészkő sírkövek és síremlékek készítése. Ami fontos lehet még: ingyenes felmérés, ingyenes kiszállítás, előleget vagy foglalót soha nem kérünk. Budapest és környéke legnagyobb árubemutatója!


Mitől függ a gránit sírkövek ára? Egyedi tervezésű új gránit, márvány, mészkő urna sírkövek készítése, állítása. Itt tekintheti meg kínálatunkat. Navigáció összezárása. Standard sírkövek.


Síremlékek, urna sírkövek és urna kripták készítése. Sírkő felújítás garanciával, gyorsan, szakszerűen. Sírkő bontás és áthelyezés ingyenes szállítással.


Teljes körű temetői ügyintézés. Kaputáblák, emléktáblák kivitelezése.

Gazdag tibor erdőkertes veresegyház csomád szada őrbottyán vácegres tompa mihály erdőkertes. Tevékenység: urna sírkövek. Kezdetben a műkő emlékek gyártása volt túlsúlyban, de az igények változásával mára egyre nagyobb a gránit termékek iránti kereslet.


Vásárlóink egyik fő kérdése, hogy milyen anyagot válasszanak. Az alábbiakban ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani. Műkő: Cementből és.


Temetkezési kultúránkhoz igazítva - saját üzemünkben - készítünk urna síremlékeket , hant nélküli sírköveket , szimpla sírköveket , másfeles- illetve dupla síremlékeket , valamint családi sírboltokhoz kripta alépítményt, illetve kripta felépítményt. Szimpla-, Dupla-, és Urna -Sírkő, kripta, és egyéb kő termékek készítése gránitból, márványból, mészkőből. Kézzel készült Kézműves Magyar Termék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések