2020. április 22., szerda

Vaskereskedés budapest

Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A legjobb helyen jár! Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Hasonló kulcsszavak vaskereskedés vas zártszelvény betonacél vasáru acél acéláru kiskeresked ő. Munkatársakat keresünk.

Lakatost, és C kat. Budapest , vaskereskedés Debrecen. Ft feletti vásárlásnál ingyenes. A Szolnok városi vas és fém kereskedelem egyik meghatározó egysége vagyunk.


Melegen hengerelt termékek. Zártszelvényt, vaslemezt, különféle idomacélt keres? Gazdaságfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Engedje meg hogy bemutassam cégünket Önnek, s hogy jelmondatunknak megfelelően Gyártástól a hulladékig felajánljam szolgáltatásainkat. Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek. Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Grupa Topex Sp.


Verto Sarokcsiszoló 5W 115x2mm cikkszá51G0terméket a védőburkolat rögzítési problémája miatt, a fogyasztók védelme érdekében a forgalomból kivonjuk. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá barkácsáruk, dróthálók, vágó és csiszolókorongok. Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára? Telefonszám kereséshez adja meg a körzetszámot és a telefonszámot.


BEN ALAPÍTOTT CSALÁDI VÁLLALKOZÁSKÉNT ÉVENTE ÁTLAGOSAN EZER TONNA HASZNOSÍTHATÓ HULLADÉK FELDOLGOZÁSÁT VÉGEZZÜK EL. Elsődleges keletkezési forrásból, ipari területről származó vas-, acél-, színesfém-, papír-, műanyag-, elektronikai-, és akkumulátor hulladék felvásárlásra szakosodva, a begyűjtött hulladékot minőségi másodnyersanyaggá történő. Egyedi igényeket is kiszolgálunk! Filmes produkcióknak különleges anyagok!


Kereskedelmi mennyiségben vásárlóknak személyre szabott árak, kedvezmények! Kijárási korlátozás. Zárt- és nyitott szelvények.


Tevékenységünk a különféle vas és acéltermékek, mint zártszelvények, köracélok.

Cégünk, a METCOIL Kft. Keresés a következő tevékenységre: szállítás. Fuvarozás 1-tonnáig, bel- és külföldre egyaránt, szállítás önrakodós darus és emelő hátfalas teherautóval, lakások, irodák költöztetése rakodással, gépi földmunka, tereprendezés. Nagykáta városban, a Perczel Mór út 76.


Az alábbi információ szerepel a vállalkozás FB profilján: A cég nem rendelkezik weboldallal. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Olima Barkács és Kertészeti webáruház - barkács- és kertrendezési eszközök széles választéka minden mennyiségben.


Itt kiválaszthatja az Ön által keresett zártszelvény megfelelő méretét, megtekintheti az árát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések