2020. április 16., csütörtök

Utánfutó kölcsönzés budapest

Cégünk hosszú ideje foglalkozik utánfutó kölcsönzés sel. Folyamatosan megújuló utánfutó készlettel állunk bérlő ink rendelkezésére. A hét minden napján nyitva! Célunk, hogy bérlőinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.


E cél megvalósításához, utánfutó kölcsönzőnk a lehető legszélesebb választékot kínálja Önnek a XV. Széles körű szolgáltatásaink keretein belül bármilyen utánfutóra vagy trélerre van szüksége ügyfeleinknek, azt nálunk biztosan megtalálja.

Budapest , Régi Fóti út 26. Bérelhető utánfutóink és trélereink új állapotú, kiválóan felkészített járművek amelyek. Autószállító tréler, utánfutó , motorszállító utánfutó bérlése, kölcsönzése Budaörsön. Kérjük online foglalás alatt ezt írják meg ügyintézőnknek.


A weblapunkon képes árlista található. Cégünk Budakalászon működik családi vállalkozás keretében. Tulajdonos neve: Szöllős Istvánné egyéni vállalkozó.


Célunk minden meglévő és leendő ügyfelünk magas színvonalú kiszolgálása a hét minden napján, nyitvatartási időben. Nálunk egytengelyes és kéttengelyes utánfutók is vannak.

Kölcsönözhető utánfutók listája 1. Választékunkból megtláljuk neked is a legjobb utánfutót. Az oldalon nem feltétlenül van. Ne feledje magával hozni érvényes személyazonosító igazolványát, lakcím kártyáját és jogosítványát. Ft, külföldi utazás esetén 30.


Ft időtartamtól függően. Ha szeretne gyorsan, pontosan, családias környezetben utánfutót bérelni akkor ezt nálunk megteheti! Cégünk különböző méretű és felépítményű utánfutókkal áll rendelkezésére! Nyitvatartási időn túl is van lehetőség Kedves Vendégeink kiszolgálására! Ebben az esetben kölcsönzési szándékát kérem, telefonon jelezze!


Tartós bérlet esetén és. Hiába keres jobb árakat, nem fog találni. Célunk hogy aki egyszer bérel tőlünk, egyből mi jussunk eszébe amikor újra kölcsönözni szeretne.


Amennyiben szüksége van ponyvás és ponyvázatlan utánfutóikkal állunk. Utánfutó és gép kölcsönző. Minden járműszállító utánfutó , tréler kiváló műszaki és esztétikai állapotban van, és megfelelnek a hatályos jogszabályoknak amelyek a közúti forgalomban való részvételhez szükségesek.


A járműszállító utánfutó , tréler kölcsönzéshez letéti díj fizetése szükséges amely visszajár, ha a tréler visszaérkezik. Több napos, hosszútávú bérlés esetén kedvezmények.

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések