2020. április 10., péntek

Schuko csatlakozó

Schuko csatlakozó

A „ Schuko ” elnevezés a német Schutzkontakt szó rövidítése, amelynek jelentése „védőérintkező”. Kolink Premium power cable with 1. For this purpose, the cable has a Schuko plug for the socket and at the other end via the IEC-Cconnector, which is needed for example for some particularly powerful PC power supplies. F típus („ Schuko ”, vagyis „biztonsági csatlakozó ”) a szabvány.


Schuko csatlakozó

C típus (Eurostecker) is elterjedt, főként a kis áramfelvételű eszközöknél. C típusú aljzatok használata nagyon ritka, csak a nagyon régi házakban és a helytakarékos elosztókon fordulnak elő. A Schuko plug features two round pins of 4. Aktuális Schuko csatlakozó ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Type 1-es csatlakozó : ez a csatlakozó típus egyfázisú töltést tesz lehetővé és úgy könnyű felismerni, hogy öt érintkező van a csatlakozóban.


Ismert még Yazaki néven is) Type 2-es csatlakozó : ez a csatlakozó egy-, illetve háromfá zisú töltést tesz lehetővé. DictZone online angol-magyar szótárban. A csatlakozóban már hét érintkező van. Kiejtés, fonetikus leírás és példamondatok egy helyen.


Manapság már csak biztonsági ( Schuko ) csatlakozókat építenek be, de régi. Az Oroszországban szokásos szabvány (GOST csatlakozó mm-es csatlakozólábakkal) azonban kissé eltér a magyartól, mivel a konnektorokon található lyuk kisebb az európainál, így például egy magyar (F típusú Schuko csatlakozós) készüléket nem lehet ilyenbe bedugni. Fordítva minden akadály nélkül lehetséges. Schuko Táp Hosszabbító Kábel Schuko Dugasz – Schuko Aljzat 2. Olcsó ár, INGYENES szállítás. Szerelhető csatlakozó aljzat, egyenes csatlakozással, 1xSHUKO, 250V.


Master aljzat névleges áramerősség: A. Könnyű telepítés praktikus megoldások. DI-STRIP E hálózati elosztó 6db aljzattal. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Schuko csatlakozó

A - 32A, 3-4-pólusú, 230V-400V-os ipari csatlakozó aljzatok bemutatótermekbe, irodákba, iskolákba, konferencia termekbe és minden olyan helyre ahol a hagyományos ipari csatlakozók nem illeszkednek a környezetbe. APC Back-UPS BX950U-GR (SCHUKO ) 950VA (4W) 230V, LINE-INTERACTIVE szünetmentes tápegység, torony, USB (BX950U-GR) Nálunk a vevő az első. Tiszta forrásból garanciával.


Oyaide P-029e Schuko csatlakozó , villásdugó, Érintkezők anyaga tiszta réz Beszerelhető kábel átmérője min. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. Védő érintkezős, háromvezetékes, európai biztonsági normáknak megfelelő hálózati tápkábel számítógépekhez és egyéb perifériákhoz. Kapható „L” csatlakozós változatban is. IEC3Cés 1x Schuko csatlakozó.


A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések