2020. április 1., szerda

Thermoshield átverés

Közben hallottunk még egy esetet a ThermoShield az átverés kezelésével kapcsolatban. Valahogy akkor már nem lepődtünk meg. Reméljük ezen sorok elolvasása után Ön már tud olyan döntést hozni, hogy nem kell meglepődni.


The company manufactures it’s own range of products in both UPVC and aluminium, using only the best quality profile from the UK’s leading providers. Mint minden normális cég – amelynek nem a fogyasztók átverése a. It is an easy-to-use blow-in insulation for use over existing insulation and for uninsulated attic spaces. A ThermoShield bevonatnak a falakon történő alkalmazása kimondottan kívánatos infrafűtés esetén, mert a határoló falakról visszareflektálja az infrasugarakat, csökkenti a falakon meglévő hőveszteséget. Az infrapanelek felszerelése, legtöbbször más felújítási munkákkal együtt jár, tehát legtöbbször festés követi. Type Loose-Fill thermal insulation.


Approved as Dense-pack wall application EnviroShield. Available in lbs bag. ThermoShield Nature is a high-tech coating for all non-movable timber on external applications. Thermo shield has been a Supplier of Refractory Metals and a Custom Manufacturer of Tungsten, Molybdenum, Tantalum, Alumina Products specializing in High Purity for High Temperature Vacuum Environments. Thermoshield thermal insulation coating is a revolutionary product from Thermoshield Australia.


It offers superior solar reflectance and UV resistance. Benefits range from reduced solar radiaton, energy saving, extends the life of the substrate, and improves worker comfort which in turn increases productivity. Rapid deployable fever screening system. Buy now for immediate shipping. Limited quantity available, new stock arriving constantly.


A belső falak festése ThermoShield festékkel mindenképpen célszerű, a hőszigetelés egyik legegyszerűbb módja, ezt feltétlenül megetenném, més most a fűtésszezon előtt. Ha nagyobb beruházásra is van pénze, akkor a cm-es falakra kívülről tennék még szigetelést is. Lépj kapcsolatba a thermoshield -esekkel, megadnak referenciaházat, ahol megnézheted és megbeszélheted a hatását. Ha nem sürgős, akkor várd meg a tavaszi Construma -vásárt, ahol szintén tájékozódhatsz.


Ingyen apróhirdetés feladás egyszerűen, percek alatt több apróhirdő oldalra. Hirdessen gyorsan percek alatt. A Versenyhivatal – évvel a „feltalálás” után – nemrég millióra büntette a Zeptert a hirdetett, de nem igazolt hatások miatt. Ha itt a ThermoShield , vagy a kavitációs kazán jut valaki eszébe, az nem a véletlen műve, ugyanannyit ér min vagyis semmit. Hasonlóan drága termék a Lux porszívó is.


Tehát a fizikát kevésbé értők számára – és értük – nyitom ezt a fórumot, ahol heti rendszerességgel közzéteszem az aktuális átverés részleteit. Teszem mindezt addig, amíg a Gazdasági Verseny Hivatal és a Fogyasztóvédelem a helyzet magaslatára emelkedik és kiosztja a milliós bírságokat. Czinege és Fia Kft-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt. Hallottam, hogy a milliós falszárító működését nyilvánosan cáfoló tudósokat azzal hajtotta el a “feltaláló”, hogy nincs ideje velük foglalkozni, mert sorban állnak az érdeklődők.


Nem ez az egyetlen átverés , és sokan vannak, akik a felvilágosító munka ellenére mindig vevők lesznek csodákra. DE minden fórumot meg fogok ragadni arra, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy ez egy átverés. Csak bele kell fúrni a falba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések