2020. április 22., szerda

Üvegfólia levegős

Az a lényeg hogy a tapadófelület az vákummal tapad a telo kijelzőjére. Az utóbbi napokban többen is linkeltetek be ide olyan képet, amint látszott, hogy levegős az üvegfólia végig a szélén. Na szombaton megkaptam én is az új I6-ot.


Viszont a vizes fólia esetében vigyázni kell, leginkább az IS-re gondolok, ha sokszor leszedi és felteszi az ember (mert elrontja), ha nem. A felrakás sikerült, nem. Miért levegős az üvegfólia a telefon szélén végig? Hogy lehetne úgy rátenni a fóliát, hogy jó legyen.


Hallottam olyat is hogy be kell vizezni a fóliát és normálisan rátapad. Előfordul, hogy az üvegfólia összetörik. Ez ugyanis azt jelenti, hogy megvédte a telefonod kijelzőjét a töréstől. Feszítsd fel az üvegfóliát az egyik saroknál, és egyszerűen húzd le. A fóliához adott folyadék engem meggyőzött, és mivel a folyadékból viszonylag sok megmaradt (több, mint a fele) ezért a többi telefonhoz is felhasználtam, amelyeknek levegős volt az üvegfólia széle, hasonló „jó” eredményeket értem el, a levegős rész megszűnt (ilyen telefonok voltak: Honor LG Gés Huawei PLite).


Az érintőképernyős okostelefonok egyik legnagyobb gyengéje minden kétséget kizáróan a kijelző. Habár egyre komolyabb technológiai újdonságok vannak ezen a téren - például a Gorilla Glass -, amelyek képesek védelmet garantálni ennek az érzékeny felületnek, azért még így is vannak esetek, amikor elkél egy kis extra védelem, például egy fólia képében. Ebben a videóban megmutatom, hogyan csinál hogy tökéletes legyen az eredmény.


Az üvegfólia , vagy más néven edzett üveg képernyővédő felrakása nagyon egyszerű. Képernyővédő fólia - Anti-glare - MATT! Mobilunkat már csak azért is nehéz minden sérüléstől megvédeni, mert rengetegszer van esély arra, hogy megkarcolódjon a kijelző vagy rosszabb esetben megrepedjen.


Viszont van megoldás arra az esetre, ha ezt szeretnénk elkerülni! A futárszolgálatok továbbra is kiszállítanak minden rendelést. Nem lehet megfelelően felhelyezni a készülékre, mert levegős marad. Annyit is ér, amennyi az ára.


Az egyiket én helyeztem fel, levegős lett. A másodikat már szakemberre bíztam. Azt mondta silány minőség. A lekerekített üvegfólia valójában egy sík üvegfólia.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az arumania. Előlap védő karcálló edzett üveg, TELJES KIJELZŐT VÉDI! IMAK HD Hydrogel Protector hátlapvédő fólia - db, mm, A TELJES HÁTLAPOT VÉDI! Védőfólia, üvegfólia vásárlási tájékoztató: Íves védőfóliák, üvegfóliák. Az íves (hajlított) szélű és hajlított kijelzőjű telefonok esetében, a készülékek kialakítása miatt nem minden tokkal használható a teljes kijelzőt védő üvegfólia , védőfólia!


A tok és az üvegfólia sok esetben összeérhet. Meg sem karcolódik! Nyolc hónapja nyüvöm, kulcsokkal, zsebpénzzel összezárva és semmi, olyan mintha új lenne! Két hibája van: az egyik, hogy olyan vastag, hogy a feltétel pillanatától van egy fél milliméteres levegős rész a szélein, viszont ez a használatban, mint kiderült, nem zavar és az élettartama se csökkent a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések