2020. április 3., péntek

Shantung szalagfüggöny

A szalagfüggöny elegáns árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez. Egyedi, hatékony és esztétikus megoldást jelenthet nem csak árnyékolásra, de akár térelválasztásra is. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával. További weblapjaink. A Józsa és Társa Árnyékolástechnika a központi weboldalán kívül öt termékoldallal, egy webshoppal és egy önálló, speciális szalagfüggöny -üzletág weblapjával is rendelkezik.


Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek (cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzáró – általában PVC alapú lamellák alkalmazását.

Baranya megye Euroland szalagfüggöny nagy és kisker Gondos Árnyékolástechnika - Hosszúhetény Roll-lux Kft. Textil szalagfüggöny olasz gyártámányú lamellákkal. Hiszen a szalagfüggöny karnisa tulajdonképpen lakásunk bármelyik pontján a plafonra rögzíthető. Berlin szalagfüggöny lamella.


Shantung szalagfüggöny lamella 1 poliészter színben. A méret megadása után válassza ki a szalagfüggöny lamella mintáját a kép alapján. A kiváló minőségű, tisztítható, nagy színtartósságú szalagfüggönyök egyedi. Fiesta szalagfüggöny anyaga és színei.


Nagyobb felületek árnyékolásánál is ez lehet a leginkább költségkímélő megoldás.

Tartalmazza a karnist (alumínium, fehér) és két darab rögzítő konzolt. A fa szalagfüggöny a megszokott működés mellett különleges megjelenést is biztosít. A lamellák 1mm szélesek.


A színmintában látható színek kisebb-nagyobb mértékben eltérhetnek a valóstól, függően a fényképezőgép, a számítógép, illetve a monitor minőségétől, valamint az is befolyásolhatja a képernyőn látható szín helyességét, hogy az. A fotók tájékoztató jellegűek, színeltérésre számítani kell! Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is!


Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Elsődlegesen nagy felületeket szoktunk árnyékolni, ezért irodák csarnokok árnyékolására használják. Nagy szín és textilválasztéknak köszönhetően lakásokban is egyre elterjedtebb. Elkészítési időnk a megrendeléstől számított munkanap.


A weboldal Sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A Süti adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint például a weboldalunkra való visszatérés felismerése. Szalagfüggöny alkalmazásával bármelyik helyiség sötétíthetővé válik!


Legyen szó magáningatlanról, vagy irodahelyiségről, a tulajdonosok számára problémát jelenthet bizonyos helyiségek megfelelő sötétítése, mivel szerkezetileg nem biztos, hogy alkalmasak például a redőnyök beépítésére. A kalkuláció elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Vigyázni kell, akkor lesz hosszú távon is hibamentes a függönyünk működése, ha el, illetve visszahúzásnál mindig az ablakra merőlegesen állítjuk a lamellákat.


Elmondható róla, hogy igen tetszetős kivitelű, mely azon kívül, hogy megakadályozza a fény beáramlását, még fel is öltözteti azt a helységet, ahová felszerelték. Funkciójukat tekintve már nem csak árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távoltartását szolgálják, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőivé léptek elő.

Egy szép szalagfüggöny szövet igazi dísze lehet az otthonnak. Belsőépítészeti szempontból vannak olyan nagy portálüvegek, galériák, ahol adott esetben a szalagfüggöny a legalkalmasabb árnyékoló. Napjainkban már mindeki számára elérhető áron kapható. Egyszerűsége és sokszínűsége teszi egyre népszerűbbé.


Nem csak irodákban, de akár otthonában is rendkívül jó megoldást nyújt az árnyékolás szempontjából a szalagfüggöny , de a belső terek díszítője is egyben. Használja KALKULÁTORUNKAT, hogy pontos árajánlatot kapjon a megrendelni kívánt termékekről. Az itt található árak tartalmazzák az összes járulékos költséget, átlagos szerelési viszony melett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések