2019. december 24., kedd

Vasi ablak kft szombathely

Ahhoz, hogy az Ön által választott nyílászárók, ill. Első funkciónk parketta szakkereskedés volt, majd nyílászárók(minden ami nyílik), később bútorlap szabászat, mdf ajtók és kellékek forgalmazásával valamint teljes kivitelezésével foglalkozunk. Vasi Príma Ablak Kft.


A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). A tisztítás során kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását.

Javasoljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Tisztelt Hölgyem, Uram! Szombathely , Henger u. Eleinte laminált padlót, szalagparkettát, bambusz és parafa padlót forgalmaztunk, majd a beltéri ajtókat vettük fel kínálatunkba. A cég 1-ban magyar tulajdonú. Ezek után következtek a fa és műanyag ablakok, illetve bejárati ajtók.


Nyílászáró ,Árnyékolás Technika. Fővállalkozásban az igényeknek megfelelően vállalunk könnyűszerkezetes építést is, melyet alvállalkozók bevonásával tudunk elvégezni.

Igény esetén rozsdamentes acélokból. A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. A weboldal megfelelő működésének érdekében kérjük fogadja el a sütik használatát. KÖMMERLING profilból készült GREWIN típusú nyílászáróit.


Az Ablak Doktor Kft. A Kömmerling nyílászárókat illetve légkamrás kivitelben, mm-től mm-es beépítési mélységig, mm-től mm-ig, már 3. Táblásított anyagok. Saját üzlethelységünkben, bemutatótermünkben több ezer termékből álló választékkal állunk vevőink rendelkezésére. Műhelyünkben végezzük a mechanikus és elektronikus gépek szervizelését, továbbá üzemcsarnokunkban gyártói tevékenységet is folytatunk. Cégünk bútorkészítéssel és bútorlapszabászattal foglalkozik, a vásárlók egyedi igényeit figyelembe véve.


Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A VASI ÁRCSI KFT generál kivitelezéssel foglalkozik. Cégünk az egyedi, minőségi termékek eladására fekteti a hangúlyt, hogy vásárlóink mindig elégedetten távozzanak üzletünkből. A Top Ablak Kft Hegyhátsálon Vas Megyében a 76-os út mellett műanyag és alumínium nyílászárók gyártásával, foglalkozik.


Több mint éves tapasztalattal rendelkezik. A gyártott termékek kiemelkedően jó minőségét a megfelelő szakismeret, géppark és gyártási tapasztalat biztosítja.

Olyan neves olasz irodabútor-gyártó cég kiváló termékeit forgalmazzuk, mint az OFFICE, ugyanakkor ellátjuk a székesfehérvári Garzon Bútor Rt. A nyugat-dunántúl máig egyik meghatározó faipari vállalata. Cégünknél több évtizedes tapasztalattal rendelkező mérnökök,mesterek és technikusok tevékenykednek a termékeken, ügyfeleink megelégedettségére.


Ha ablak , ajtó vagy bármely nyílászáró igényére megoldást szeretne akkor a legjobb helyen van, mi minden szempontból a legmegfelelőbb terméket biztosítjuk Önnek. Ez a fű vágásának messze a legkíméletesebb módja. A kezdeti időkben, fő tevékenységi körünk a takarításra és takarítószer nagykereskedelemre korlátozódott, azonban az ügyfeleink növekvő igényeinek köszönhető bővítettük szolgáltatásaink körét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések