2019. december 16., hétfő

Tűzálló kábel bilincs

Tűzjelző kábel tűzálló kábel tűzkábel piros vezeték. JBH(St)H1x2xtűzálló kábel JB-H(St)H 1x2xhalogénmentes tömör vezeték 1perc tűzálló kábel árnyékolt 500m. Celo tűzálló bilincs Lfehér. Raktáron: Nettó ár: Egyedi ár. Apolo 9B18L tűzálló bilincs d18.


Termék leírás: Fém csőbilincs 6mm csavaros tűzálló kábelek rögzítésére.

Anyaga, tűzálló rézötvözet. A kábelek vizsgálati szabványain kívül. Segítségre van szüksége a választásban? Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft.


Az általános szóhasználatban tűzállónak nevezett kábel tűz hatásának kitéve is megtartja szigetelőképességét egy meghatározott időintervallumban. A tűzálló kábel szigetelése. A korrekt fogalmazáshoz mindezt azzal kellene kiegészítenünk, hogy „bizonyos feltételek teljesülése esetén.


Melegzsugor összekötő szerelvény tűzálló kábelekhez (11).

Tűzálló tartó bilincs 6mm. Kábel - és csőtávtartó bilincs 267. Olcsón, gyorsan, szakértőktől! INGYENES házhozszállítás és átvételi lehetőség szaküzletünkben!


A külföldi tapasztalatok azt mutatták, hogy leggyakoribb a tűzálló kábel és tűzálló kábeltartó-szerkezet együtteseként kialakított, ún. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítvánnyal.


Ez a weboldal cookie-kat és egyéb más technológiát használ, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. Az oldal további böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Mmenetes tűzálló acél bilincs , gyorsrögzítővel Ugrás a termékre. CH tűzálló fém kábelkengyel Kábelköteg rögzítő, több kábel egyszerre történő rögzítéséhez mennyezeten vagy oldalfalon Ugrás a termékre.


SCD Saniclip dupla bi. VÍRUS SZABÁLYZAT A webáruház egyenlőre zökkenőmentesen működik. A személyesen érkezők : Kérünk mindenkit , maximum egy ember. Ft Kosárba Kedvencek.


Orbán Elektric Kft. Cégünk villamossági és villanyszerelési anyagok kis- és nagykerekedelmével foglalkozik. Ezzel párhuzamosan villanyszerelést, riasztószerelést, villanymotor tekercselést, továbbá ipari létesítmények villamoshálózatának a kiépítését is végezzük.

Tetőtartó bilincs jobbos-ballos. Farkasfogas kábelb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések