2019. december 4., szerda

Komfort index modul kapcsolási rajz

A kicsiny komfortindex – modul által a régebbi autók is egy érintésre. Nevezetesen a komfort indexre, ami a hagyományos index melett. Hiányzó: rajz komfort index modul kapcsolási rajz kapcsolódó keresései komfort index relé komfort index utólag komfort index beszerelés index okosító elektronika astra g komfort index vw. A listában nem szereplő autókról nincs információm, viszont ha van hozzá kapcsolási rajz , akkor szívesen segítek megállapítani, hogy melyik típusra van szükség. Az indexkar pillanatnyi billentése után, az adott oldalon az irányjelzők háromszor villannak fel.


Ugyanez, működik az elakadásjelző gombbal is (köszönöm jelzés), ekkor az összes irányjelzőt villantja fel háromszor. Ez nem biztos hogy minden. Fedezd fel majer4kapcsolási rajz nevű tábláját a Pinteresten. Találtam egy komfort index kapcsolást (ATtiny24-el).


Próbapanelen összeraktam és jól működik. Az lenne a kérdésem, hogy a lehet e módosítani a forráskódot illetve a kapcsolást, hogy a vészvillogót is kezelje. Lehet egyszerre illetve felváltva.


Gépkocsik kapcsolási rajzai - Hobbielektronika. Ez a modulnak a külömbsége a kövétkező: a vezerlés jel az allandóan negatív (test, minusz), nem az impulzus! Elektromos ablakemelőhöz komfort modul. Az itt megadott kapcsolási rajz egy példa, nem tartalmaz minden részletet, amelyre a rendszernek szüksége van. Köszönöm a tippeket.


A riasztó gyári benne, de nem tudom milyen típusú, majd utánna nézek. Egyébként komfort modul van benne, de csak a kulccsal való zárásnál lehet az ablakokat nyitni és zárni vele. A szalonban azt mondták, hogy ők még nem tudták megoldani a dolgot távirányítóval. Remélem ráakadok a megoldásra, mert.


Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, társakra találhatsz. A vezérlőjébe be van programozva, hogy ha nincs adatbus, akkor a fényszórót leviszi alap állapotba, és ott is marad a javításig.


A modul a továbbiakban csak figyel. Tehát nem hiszem, hogy ez lenne a baja. Ezt azonban meg lehet tudni, mert ha lehúzod a modult, a hiba bent lesz ugyan, de kiderül, hogy a modul foglalja-e a bust, vagy.


Toyota bontott és új alkatrészek. A komfort index modul , az irányjelzők kényelmesebb. A beszerelés nem nehéz, de némi kézügyesség és szerszámmal való felkészültséget igényel. Itt most nem térek ki arra, hogy milyen buktatókkal kellett szembe találnom magam. Mi különbözteti meg az Autodata elektromos kapcsolási rajzokat más forgalmazóktól?


Nálunk minden egyes vezeték különböző színnel jelölt, így nem csak felhasználóbarát, de ezáltal munkáját is hatékonyabbá teszi. UXOMAT UXOMAT kapcsolási rajzok elektromos szerelők és tervezők számára Index Kültéri és mennyezeti mozgásérzékelőkhöz Oldal Fali mozgásérzékelőkhöz Kültéri, fali és mennyezeti mozgásérzékelőkhöz Master csatornás mennyezeti jelenlét érzékelőkhöz Master csatornás és csatornás fali és mennyezeti jelenlét érzékelőkhöz Master DIM 1. Mindegyik azonos logika alapján. Jobb oldalt a műszerfal alatt (ajtózár modul mellett) Jobb oldalt a műszerfal alatt. Azt, hogy melyik biztosíték a jó illetve rossz, azt mindenki biztosan tudja, csak a teljesség kedvéért beszúrom ide.


Tehát, ha középen hiányos a fém, akkor elégett a túláram hatására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések