2019. december 16., hétfő

Stegu ko

Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. A gyártás során használt kivételes minőségű alapanyagoknak köszönhetően, burkolataink kiemelkedően tartósak és részletgazdagok. Széles kínálatunkat a színek, minták és formák sokszínűsége garantálja. A STEGU kültéri kő utánzatú burkolatai természetes anyagokból, cement és. A STEGU által kínált kövek , széles szín és mintaválasztéknak , valamint a sarokköveknek köszönhetően, kifogástalan természetes hatás érhető el mind kültéri,.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!

Falburkolat kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Válassza a stegu kőburkolat termékeket, ékesítse otthonát kültéri burkolat, vagy beltéri kőburkolat egyaránt. Természetes kőburkolat. Homlokzati burkolatként is kitűnő választás, napsütésben különlegest fényt kölcsönöz a falnak a stegu természetes kőburkolat. Napjainkban hazánkban is egyre elterjedtebb a kőburkolat használata nem csak kültérben, hanem beltérben is.


Kőburkolat egyenesen a természetből. Válogasson a rengeteg kőburkolat közül és találja meg az álomotthona burkolatát - Csak természetes, valódi kőburkolatok. Beltéri falburkolat - fedezze fel a stegu világát.


G Oregon és Tuluz padlólapok élethű kő mintázatával kül- és beltérben is természetes hatású padlóburkolatot érhetünk el.

Praktikum és az esztétikum egyazon felületen, mediterrán, már-már vidéki hangulatban. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A katalógusban szereplő termékek megrendelhetőek itt: Fa-Centrum Bútor-, Barkács- és Lakberendezési áruház Veszprém, Orgona utca 1. Stegu kő falburkolatok katalógusa.


VILLAS anyagok használata, egyszerű felrakás , alacsony munkadíj. Lábazati burkolatok felrakása ,szeletelt tégla burkolat ,tégla díszburkolatok. STEGU burkolatok : STEGU bemutatótermünkben igényes kül- és beltéri dekorációs. Fedezze fel a STEGU világát! A burkolat emulziós festékkel festhető, illetve különböző mechanikai megmunkálásra alkalmas, akár fűrésszel is.


A STEGU termékpalettája Európa szerte ismert azok körében, akik első osztályú minőségre és különleges hatású burkolatra vágynak. Megfelelő (minőségi) ragasztó felhasználásával a gisz alapú elemek ragaszthatóak betonra, téglára, gázbetonra gipszkartonra. Rusztikus falburkolatok és kőpanelek otthona szépítésére. Falburkoló panel az érdekes felületek és merész színvilágok kedvelőinek. A munka elvégzése után a felburkolt felületet tisztán a STEGU KŐ IMPREGNÁLÓJÁVAL ajánlatos lekezelni.


A cég nem vállal felelősséget a lapok nem előírásszerűen történő felrakásáért. A lapokat a burkolás befejezésétől számított 14. A mérettel és színnel kapcsolatos reklamációt a.

A vállalatot magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy biztos alapokon nyugvó, a megrendelők legmagasabb minőségi igényeit kiszolgálni képes kereskedelmi céggé váljon, mely az ország teljes területén jelen van, továbbá a környező országok piacain is. Ja si të shtrosh një tryezë romantike. Mbrëmja e madhe romantike po afron, dhe nëse në vend të darkave jashtë nëpër restorante preferoni një mbrëmje më intime në ambientet e ngrohta të shtëpisë, zgjidhja e vetme është shtrimi i një darke mbresëlënëse për partnerin tënd. Cégünk, a Stone Concept Kft.


Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések