2019. december 4., szerda

Ponthegesztett anyarács

Miért kell a szűk fészek, és az anyarács másik oldalára is nyitott fiast tenni? Tehát használok anyarácsot, pálcást, ponthegesztett ! A fém anyarács alatt a fűzőttet érted nem alaminium ugye? Mára már megmutatkozott az iparszerűvé vált.


Ismerje meg Hűségprogramunkat, melyben minden elköltött Ft után forintot jóváírunk. Most minden új regisztrálónak 5pontot írunk jóvá. Fekvő kaptárak anyarácsa.


Az anyarács a méhanya elválasztására szolgál. Pálcavastagság mm, pálcák trávolsága mm -kemény acél. Segítségével tiszta és több mézet tudunk pörgetni. NB rakodó,hunor rakodó, NB rakodó va.


Anyarács ponthegesztett 460X3mm 1. Kedvencekhez 4Műlép beolvasztó. Ha a méhek nektárt gyűjtenek, akkor műlépezés, anyarács és. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.


A méhek, a pici anyarács miatt nem hordanak mézet a fészekbe, minden mézet. Ponthegesztett natúr anyarács. Amikor a fő nektárhordás van a rajzásgátló keret az anyaráccsal együtt. Fejlámpa, piros fényű led-es, extra fényű 1. Müanyag hanemann rács-lyson. Találatok száma: 1- 11.


Ft 30Ft anyarács műanyag 70Ft 87Ft gr. Keretlécek Hunor, NB, Fél NB. Huzalpálcás anyarács 35x46cm, fűzött, nem ponthegesztett ! Préselt anyarácsok. Ft -tól Fűzött anyarács.


Műanyag, utas, 26cm á. A felhasználó böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések között. A sütinek lejárati ideje nincs, de a szerver oldalon a tárolt adatokat az utolsó oldalbetöltődéstől számított körülbelül perc után töröljük. Fitted with varous holes shapes and sizes. Mérete: 4mm a szálak hossza , 3mm a szélesség,mm-es anyagvastagság, mm osztásköz. Ft 76Ft anyarács ponthegesztett , huzalpálcás 4mm x 3mm gr.


Propolisz szedő rács 4mm x 5mm rács. Kiépíte t Hunor ( j , hárs)f iasí tásm entes. Méhészeti szakáruházKedves Méhészt. Ezen probléma kiküszöbölésére Neumann György átalakítást végzett a zárkán, melyre most már ponthegesztett anyarács került, melyet rászögelt a zárka keretére. Ezt a zárkát továbbra is lehetett lépbe vágva használni, azonban egyszerűbbnek és gyorsabbnak tűnt, ha egy felső keretlécre rögzítve került a fészekbe.


A keretes szűk fészket jobbnak tartom, de csak gyakorlott méhészeknek ajánlom! Kemény, de a pergetés is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések