2019. december 11., szerda

Kültéri biztonsági bejárati ajtó

A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak. Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba? Alapvetően két dolog kell: csend és idő.


Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat. Az ajtó minőségére kell fokozott figyelmet fordítanunk, ahhoz, hogy megnyugtató védelemre törekedjünk. Egy szerkezetileg masszív fém biztonsági ajtónál is számít a vasalatok minősége.

A betörők kifinomult módszerei ellen sajnos manapság már a külső rácsos, vagy hevederzáras megoldások sem nyújtanak megfelelő védelmet, ezért van szüksége Önnek is egy tökéletesen záró, betörésbiztos bejárati ajtóra! Ha lakását egyedi Nívó fém biztonsági bejárati ajtó védi, Ön teljesen nyugodt lehet. Biztonsági bejárati ajtók akár beépítéssel együtt!


Akár kültéri , akár beltéri HiSec biztonsági ajtó vásárlása a cél, itthon egyedülálló ajtótervezőnkben kiválaszthatja ajtaja típusát, színét és mintázatát! Műanyag bejárati ajtó kínálatunk. Bejárati ajtóink kiemelkedő minőségű termékek, amelyek többféle színben és kivitelben, rendkívül széles választékban és egyedi méretekben is megrendelhetők. Igény esetén felső kiegészítő zárral, oldalvilágítókkal és felülvilágítókkal is kérheti bejárati ajtaját.


Unisec, a prémium biztonsági bejárati ajtó hazai szakértője. A megfelelő bejárati ajtó kiválasztásakor rengeteg kérdés merül fel.

Nem mindegy, hogy egy társasházi lakásban vagy családi házban lakik. Ettől függ, hogy beltéri vagy kültéri ajtót érdemes-e vásárolnia. A bejárati ajtó mérete, hő- és hangszigetelése.


Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt! A Gerda biztonsági bejárati ajtó alkalmazható kültéri bejárati ajtóként mert kültéri ajtóként is megállja a helyét, de a Gerda biztonsági ajtót beszerelhetjük beltérre is. A Gerda TT (Üveg nélküli biztonsági ajtó ) és GTT (Üveges bejárati ajtó ) a Gerda ajtócsalád tagjai. Nemcsak remek hőszigetelő értékekkel, de biztonsági funkciókkal (RCbetörésvédelmi osztály) is el van látva ez a típus.


Kiváló választás azok számára, akiknél fontos a lakás védelme illetve télen a megfelelő szigetelés. Acél biztonsági bejárati ajtó , sötét dió dekor színben. Alsó zár, pontos felső zár, pontos fix rögzítés.


Kilincsműködtetésű záraknál az ajtólap behatása után, a kilincs felemelése után a zárszerkezeten levő görgők a tokra csavarozott záróelemekbe kapaszkodnak, és fixen rödzítik az ajtólapot. Kültéri , balos, mérete: 99x2cm. A lakásokban és a boltokban található bejárati ajtók zöme nem rendelkeznek biztonsági paraméterekkel. Egy ajtó biztonsági szintje sok apró elemekből áll, ezeknek az elemeknek az összessége, egymással kapcsolata határozzák meg a biztonsági fokozatát. A Nívó biztonsági betörésvédelmi bejárati ajtó garantáltan tökéletes betörés elleni védelmet biztosít, igazi dísze otthonának!


Nincs szükség ormótlan vasrácsra vagy belülről az ajtóra szerelt hevederzárra, melyek elcsúfítják bejáratát és lakását. Ezek az eszközök a biztonsági mutatók tekintetében is messze.

Verhetetlen árakkal és kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések