2019. november 11., hétfő

Vasi korpusz kft szombathely

Több mint éves szakmai tapasztalattal alapítottuk a Vasi Korpusz Kft. Cégünk bútorkészítéssel és bútorlapszabászattal foglalkozik, a vásárlók egyedi igényeit figyelembe véve. Szombathely , Hungary. Cégünk bútorszerelvény kereskedelemmel és bútorlapszabászattal foglalkozik, a vásárlók egyedi igényeit figyelembe véve. Ha szeretnél elsőként tudomást szerezni Vasi Korpusz Kft.


Nyitva tartások Vasi Rája Kft.

Saját üzlethelységünkben, bemutatótermünkben több ezer termékből álló választékkal állunk vevőink rendelkezésére. Műhelyünkben végezzük a mechanikus és elektronikus gépek szervizelését, továbbá üzemcsarnokunkban gyártói tevékenységet is folytatunk. Betonacél gyártás, forgalmazás, szerelés. Ha betonacélra van szüksége, akkor jó helyen jár nálunk! Munkaruházat, munkavédelem.


Táblásított anyagok. Elérhetőségek Vasi Séfa Kft. A kezdeti időkben, fő tevékenységi körünk a takarításra és takarítószer nagykereskedelemre korlátozódott, azonban az ügyfeleink növekvő igényeinek köszönhető bővítettük szolgáltatásaink körét.

Személyes ügyfélszolgálatunk szünetel! Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a jelenlegi koronavírus járvány miatt - a fertőzések elkerülése és megelőzése érdekében - személyes ügyfélszolgálatunk határozatlan ideig szünetel. A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. A weboldal megfelelő működésének érdekében kérjük fogadja el a sütik használatát. Porcelánfogantyúk – Arttouch Kft.


Polc és polc lapszabászat (Göd) Vasi Korpusz Kft. A Haladás VSE, a Vasi Korpusz Kft. A már létező helynevek felhasználását a Vas megyei névrendszerben két térképen.


Oriold és Társai Kft , Bp. Vörös Ferenc Vas megyei. A VASI ÁRCSI KFT generál kivitelezéssel foglalkozik. Az első időkben kizárólag gépi földmunka végzés, útépítés, közműépítés szerepelt a vállalkozás kivitelezésének palettáján.


Sok szeretettel, kreativitással, rugalmassággal, kiváló minőséggel várjuk régi és leendő vásárlóinkat bemutatótermünkben! Az inas időkben fémszerkezet lakatos mesterség mellett kitanultam a kovács mesterséget is. Napjainkban ezen tudást már nem igénylik. Olyan neves olasz irodabútor-gyártó cég kiváló termékeit forgalmazzuk, mint az OFFICE, ugyanakkor ellátjuk a székesfehérvári Garzon Bútor Rt. Fő tevékenységi körünk a villamosipari angyagok kis és nagykereskedelme.


Vasi Agro-Pannónia Kft.

Keresse meg a Vasi Korall Kft. TŰZVÉDELMI RENDSZERES BEJÁRÁSOK, OKTATÁSOK Szükséges azoknál a szervezeteknél, ahol a jogszabályok előírják, hogy eg. Jelenlegi oldal: Tulipán Butor Antónia Konyhabútor.


Woodee fa bútor kollekció a természet harmóniáját viszi az otthonokba, az érettséget sugalló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések