2019. november 22., péntek

Raszter kft

Acélszerkezet gyártás. Statikai és generáltervezés. Fk Raszter -Ep Kft. Hungary, with its head office in Miskolc. It operates in the Construction of Buildings industry.

Jv- Raszter Ipari Kft. The head office is in Kecskemet. The company operates in the Cement and Concrete Product Manufacturing sector. Betonipari berendezéseket és gyártósorokat készítünk.


Gépszerkezeteket és acélszerkezeteket tervezünk gyártunk. Ipartechnika tervezést és szerelést végzünk. A JV- Raszter Kft egy 1-ban magyar tulajdonú ipari és kereskedelmi kft.

Telephelyünk Kecskemét-Hetényegyházán helyezkedik el, itt történik a termékeink tervezése és gyártása, helyix munkaerő-, és tudásbázis alkalmazásával. ST- RASZTER Tervező, Beruházó és Szolgáltató kft. FK RASZTER ÉPÍTŐ ZRt.


FRT Raszter Építész Iroda - Tervezés és Szakértés. A kezdeti évek után mára a három ügyvezető mellett 6-fős tervezőgárda dolgozik. Az épületszerkezetek tervezésére szakosodott építésziroda alapítói: Farsang Attila, Reisch Richárd és Takács Balázs. A Raszter Nyomda Üdvözöljük oldalunkon. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Suspendisse urna nulla, commodo eget viverra non, sollicitudin in neque. Sed vel turpis nec dolor euismod tincidunt et eu urna. Cras sagittis volutpat tri. OTP Észak-keleti r. Idén is a Raszter Nyomda nyerte el az Év Zöld Nyomdája díjat!


Hivatalosan is kijelenthetjük, hogy környezettudatos tevékenységünket elismerték és díjazták. Szolgáltatásainkat környezetbarát módon valósítjuk meg, így ha Önnek fontos a színvonalas szolgáltatás mellett a környezetvédelem is, forduljon hozzánk bátran, és bízza megrendeléseit egy díjnyertes.

Cégünk kezdetben beton térkő és térburkolatok forgalmazásával indult. Akkori kínálatunkban a Semmelrock Burkolatkő Kft. Veszprém Beton Kft.


A térkövek mellett néhány természetes kőburkolatot és kerti kiegészítő termékeket értékesítettünk. Abasári Nonprofit Településüzemeltetési És Fejlesztési Közhasznú Kft. A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó év pénzügyi beszámolóinak 16.


A GeoXRaszter térképsorozat Magyarország minden városára elérhető egységesen szerkesztett raszter térkép sorozat, mely nem csak Budapestre és megyeszékhelyekre, de vidéki nagyvárosokra és az agglomerációs településekre, sőt a vidéki térségek kisebb településeire is megvásárolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések